ktoś wytłumaczy o co (kogo) chodzi?
No i elegancko. Dopinamy Leoniego a potem już na spokojnie czekamy na koniec sagi z Guehim i Isakiem.
Nawet jak te dwa ostatnie transfery nie pykną to i tak mamy na papierze skład zdolny do obrony tytułu
Słucham? Co ten Leoni jakimś zbawcą będzie?
Nie, jak transfery Isaka i Guehiego nie pykną, to nie mamy nawet na papierze składu zdolnego do obrony tytułu. Kim mamy to zrobić? 3 zawodnikami w ataku? Minimum 1 a najlepiej to by było 2 zawodników do ofensywy musi przyjść.
@spawacz. Jak poszukasz jeszcze w akademii to i z 15 naliczysz…
Wypada nam Salah i Szobo i kto gra? Na co na siłę próbujesz udowadniać, że jest OK i damy rade? Nie, nie damy rady. Już teraz Gakpo, Ekitike i Mo jak grali w niedziele kaszane to nie miał kto wejść za nich, albo inaczej, nawet jakby weszli to by za dużo nie zmienili.
Potrzebna jest rywalizacja, a nie patrzenie, że Ngumoha rzuci wyzwanie Gakpo, albo, no właśnie, nie ma już nikogo innego…
I serio przestańcie pisać te farmazony o tym jaki to teraz mamy mocny skład. Mamy mega braki. Ale na szczęście w klubie tak nie zostawią tego.
Oczywiście, że możemy obronić tytuł tym składem. Mamy 6-7 ludzi z przodu, więc dadzą radę, ale wszystko to tylko rozważania, bo Isak i tak przyjdzie.
Salah, Gakpo, KitKat, Chiesa, Rio i wariant na dwie 10 - Wirtz i Szobo. Już teraz Slot ma sporo opcji do przodu, ale Isak się przyda.
Joe Gomez dziś powrócił do treningów po kontuzji.
Bardzo dobra informacja. Niech da klubowi te 1500 minut w sezonie i każdy będzie happy.
Akliouche propaganda.
Chcą 60 mln funtów, więc mogłoby się skończyć na 45plus dodatki.
I to jest konkretna wiadomość, nie żadne tam Romany
Akliouche dobry grajek, fajnie jakby przyszedł
Dobry grajek i do tego Magnez na bramki i asysty hehehe
Nie siej propagandy strachu. To oczywiste że jeżeli wypadnie nam 4 najlepszych graczy to nie zdobędziemy mistrzostwa. Bo nikt sobie z tak dużym brakiem nie poradzi. Natomiast ty sobie idealnie wybierasz to co negatywne.
W naszej kadrze aktualnej na pozycji salaha może grać eliot, chiesa, frimpong, doak. Jak dla mnie to nie jest mało. Jasne kilku z nich odejdzie, ale właśnie za nich ktoś przyjdzie np isak.
Straszycie jak by w Arsenalu czy city na ławce był prime Ronaldo. Arsenalowi jak wypada saka to jest madueke. Na lewym skrzydle gra martinelli i trossard. Obaj u nas by na ławce mieli problem usiąść. W city gra savinho. Come on.
A co jak city wypadnie haaland? Który ma gorsze zdrowie? On czy Mo?
Cudze chwalicie swego…
Już myślałem, że Dannsa sprzedajemy xD
Ale czy ja oczekuję prime Ronaldo na ławce? Ja sieje propagande strachu a Ty oczekujesz, że 3 graczy ogarnie cały sezon. Napisałem tylko, że 2 nam wypadnie, a Ty sobie dodałeś do 4… To kto jaką propagandę tu wciska? Arsenalowi wypadł nie tylko Saka, ale i również napastnicy i kij wie kto jeszcze ale jakoś utrzymali w walce o top 4 i powalczyli w LM… Ja napisałem swoje, a Ty czemu zaraz zupełnie skrajnie odwrotnie? Czy ja gdzieś napisałem, że oczekuję 10 transferów? Przeczytałem chociaż to do jakiej treści się odnosiłem w całej mojej wypowiedzi? Czy tylko przeczytałeś moj post i już jazda? Jak ktoś uważa, że tym atakiem jesteśmy w stanie powalczyć o sukces to lepiej niech nie pisze… W city wypada Haaland i gra Marmoush… Arsenal swoją głebie też ma, wypada Gyokeres, wchodzi Havertz…
I ja chce aby nasi włączyli się do wali o zwycięstwo w lidze czy LM a nie na papierze i jak będą zdrowi.
Okienko trwa i czekamy na transfery. Jedynie co, to nasi widzą, że kadrę trzeba poszerzyć jednak.
A jeszcze Mo wyjeżdża na prawie miesiąc na PNA, to jednak bez niego będziemy. I mamy przegrać przez to cały sezon?
Nie ma co siw rozpisywać też za dużo, bo wiadomo, że kogoś do ataku chcemy, tak samo do obrony. Tylko nie wiem po co takje posty, że obecna kadra da radę.
𝗜𝗡𝗙𝗢 - @Mattinodinapoli: Liverpool are waiting to sign one more forward before letting Federico Chiesa go. The Italian player has told the Anfield club his intentions of leaving for more game time.
I to jest konkret na który czekaliśmy tchórzliwy piesku <3
Jak Ty nazywasz Joyce a?