Rozważania transferowe (dyskusja)

Widziałem filmiki z palenia koszulek Newcastle Isaka, nastroje chyba są tam takie, że Szwed nie ma miejsca w składzie. Nie wyobrażam sobie jego gry dla Srok po tym co się stało.

3 polubienia

Prawda jest też taka, że gdyby Isak miał nie przyjść to czemu Ekitike miałby nie wziąć sobie koszulki z numerem 9? :slight_smile:

3 polubienia

7 polubień

@osi Gerrard admits: 'I want to leave' | Football | The Guardian

2 polubienia

Gerrard mówił, że już nigdy nie zagra dla Liverpoolu?

Chiesa sie w końcu przyda :rofl:

11 polubień

Ja bym tutaj analogii to Isaka nie szukał. Gerrard był wychowankiem i kapitanem klubu który dopiero co wygrał LM. Chciał odejść do Chelsea ale był przywiązany do Liverpoolu i dlatego też został. Isak nie ma więzi z Newcastle, kibice go nie namówią żeby został :sweat_smile:

2 polubienia

Ibrahim Konaté może sobie dołączać gdzie chce, dopóki Ibrahima zostaje z nami :wink:

2 polubienia

nie wygląda to źle, widać że zdolny chłopak

4 polubienia

Możesz wrzucić porównanie Leoniego i huijsana tylko jeszcze z poprzedniego sezonu gdy grał w Romie

proszę bardzo

5 polubień

Jak na 18latka w tak wymagającej lidze to powiem że nawet więcej niż obiecująco

Mam nadzieję, że będzie jak jego 4 pozostałych “Parmowych” kolegów ;D
Ale i tak Crespo za 56,81 mln € w 2000 roku ile to by tera było ze około 110 mln.
@Loku64 no tak na szybko nie wziąłem szczególowo pod uwagę ile co wtedy kosztowało i płace itp ;D

Akurat te liczby bez kontekstu i bez sensu, w ogóle większość u stoperów nie ma znaczenia.
Pojedynków miał strasznie mało Leoni, a pewnie raz kogoś minąć próbował i się udało stąd 100%.
Raczej długo będzie wprowadzany do drużyny.
Pewne jest, że kawał chłopa, ponoć piłka mu w grze nie przeszkadza, fajnie, że sięgamy po kogoś tak nieoczywistego.
Jeszcze lepiej jakby się udało mu zostać u nas ważnym zawodnikiem.

Raczej spokojnie z 250 :sweat_smile:
To był niby rekord, ale tam wędrowało w drugą stronę dwóch zawodników i są doliczeni do rachunku, bo kwota transferu znacznie niższa.

Sięgamy po jeden z największych talentów na ŚO obecnie. Wiadomo, że VVD i Konate będą nr1, ale sprzedaliśmy Quansaha i kupujemy znacznie większy potencjał. No co do liczb to wszystko zależy od stylu gry. Vidić zjada liczbami VVD, bo miał bardziej kontaktowy styl. Ale jego z kolei zjadał Sol Bamba.

1 polubienie

Po czytaniu takich statystyk Ferguson sprzedał Japa Stama bo miał za mało akcji defensywnych.

Generalnie w obronie nic nie zastąpi oglądania meczu najlepiej na żywo. To ile zawodnik z tyłu podpowiada, jak się ustawia ma kolosalne znacznie.
Taki vvd ma mniej akcji defensywnych bo mnóstwo rywali unika starć z nim lub on dobrze antycypuje akcje

Doborowe towarzystwo. Obyć chłopak poszedł w ich slady

NU kupiło Ramseya za £40mln, Wissa czeka, a my kiedy ofertę puścimy?
No chyba, że te £120mln plus £5mln w bonusach który niby nie został jeszcze odrzucony to legiony News.