W Anglii do 21 czyli u Nas do 22
No tak, +1h trzeba doliczyć ;3
Uprzedzam pytania, do 22 czasu polskiego
Przypomnij mi, których kluczowych graczy stracił Klopp w Liverpoolu?
No i koniec, Palace nie puściło Guehiego. Zostaje u nich.
Trudno się mówi, damy radę bez Anglika, akurat w obronie mamy opcję do gry, także damy trudno. Grunt że przychodzi Isak, to najważniejsze bo w ofensywie już tak kolorowo nie było.
Ornstein pisze że po transferze, można sie rozejść.
Despite the deal sheet going in, Palace now set to block Guehi’s move to #LFC. Looks like Glasner has got his wish. @JamesPearceLFC
Trener rządzi prezesem klubu. Śmiesznie będzie, jak za jakiś czas Glasner zostawi Palace. Ciekawe, czy wtedy odda klubowi 35 mln funtów. Uważam, że CP dało wielką plamę. Wiedzieli od co najmniej miesiąca, że Guehi chce odejść. Mieli mnóstwo czasu na ogarnięcie zastępstwa. Za Eze jakoś udało się blyskawicznie. Tymczasem swojego kapitana, który grał do końca, nawet strzelił gola, wydymali na ostatniej prostej. Odbije im się to czkawką.
Boli mocno, ale nie ma tragedii. Zawsze można go spróbować w zimie ściągnąć. Nasi wykonali robotę perfekcyjnie, ale Glasner to kawał mendy.
W styczniu weźmiemy Guehi za 20 baniek albo za rok za darmo
Wątpię żebyśmy wrócili po Anglika. Mamy Leoniego do ogrania.
No cóż. Ktoś pisał że Guèhi zachował się honorowo i uczciwie, grał do końca i odejdzie z klubu w zgodzie. A na przeciwnym biegunie jest Isak który protestował i szantażował klub. No i jednak się okazuje, że ta “chamska” metoda okazuje się skuteczna a Guèhi jeszcze rok się będzie kisił w Palace….
CP podejrzewam, że dali sie wydymac Glasnerowi na 35 baniek. Jego tam za rok juz nie będzie a oni będą bez kasy. Guehi dopiero za rok i pytanie czy do nas. Zimą pewnie damy max 10 baniek, chyba, że jakis pomór w obronie będzie to wtedy 20.
Mówi się o 20 mln jednak. Nie 10.
A ja mam takie przeczucie, że On wróci do Chelsea za free.