Kto może zagrać na PO pod nieobecność Bradleya i Frimponga: Szoboszlai, Gomez, Endo, Jones, Gravenberch, Robertson, Chiesa, Nyoni, Ramsey.
Nie widziałbym zasadności transferu kogokolwiek.
Kto może zagrać na PO pod nieobecność Bradleya i Frimponga: Szoboszlai, Gomez, Endo, Jones, Gravenberch, Robertson, Chiesa, Nyoni, Ramsey.
Nie widziałbym zasadności transferu kogokolwiek.
Dobrze czytać, że powoli zaczynamy rozmowy z letnimi celami. Jednak kurde no, niech zepną nasi poślady i wbiją do tego top 5.
2 ŚO ( być może i 3 jeżeli odejdzie Ibou) LO w miejsce Andyego, skrzydłowy do rotacji z Gakpo, być może kolejny l w miejsce Salaha i DM za Endo. To muszą być cele. Przyszłe lato również może być ciekawe u nas…
Czy wejdziemy z brakami? Tego możemy być pewni, np odejdzie Endo anie kupimy już w jego miejsce… Zobaczymy.
Jednak póki co cel jest jeden- top 5…
Jeżeli naszym głównym celem na to okienko jest zakup Jacqueta plus jakiegoś defensywnego pomocnika i za resztę siana pójść w Olise to Hughes ma mój miecz.
Jacquet, Wharton i Olise hmmm ale jeśli odejdzie Konate to przydałby się jakiś jeszcze wysoki, mocny w powietrzu obrońca.
i mój łuk…
#druzyna
Czuje, że jeśli Konate nie podpisze kontraktu to może pójść do Bayernu.
Mam nadzieje, że już nigdy nie nabierzemy się na te “talenty” z Lipska. Odejście Konate to akurat lata mi koło ch*a, nawet gdybyśmy mieli mu worek ziemniaków dopłacić.
Swoją drogą to po wydaniu takiej kasy jaką wydaliśmy w to lato, my nadal mamy takie braki, że tu kolejne poł miliarda jest potrzebne aby to załatać.
ŚO X2, PO, ŚPD, LS, PS.
Niemało… oby był wart swojej ceny i oby starczyło kasy w banku na inne pozycje. Ktoś widział jakiś jego mecz?
dobra, niech przychodzi. Taka kwota, nie spodziewałem sie.
Kolejny talent pokroju Lenego Yoro? Zastępstwo za Konate? On ma stanowić o sile naszej defensywy? Do rotacji spoko ale jako ktoś kto ma wejść w buty Konate no to tak średnio.
I mój topór. Olise, Wharton i wzmocnienie środka obrony.
JJ i Leoni to prawdopodobnie najlepsi obrońcy młodego pokolenia. Dodać do tego Nico Szlocośtam i jedziemy.
Najważniejszym transferem jest zmiana trenera i podpisanie Alonso. Bez tego nie ruszymy.
Idealnie byłoby gdyby Ibrahima podpisał jednak kontrakt. Wtedy VVD, Konate, JJ, Leoni i szklany Joe a za rok Qunasah w miejsce VVD
Błogosławieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli
chciałbym to zobaczyć
Uwierze jak zobacze ![]()
Doświadczenie uczy…
Tak, bo Konate to filar defensywy. Gość, któremu przez kilka lat wyszedł jeden sezon, a tak biega z jajami podłączonymi do akumulatora.
Przypominam, że on po cichu gadał z Realem i rura mu dopiero zmiękła, kiedy ci zrezygnowali.
Dla mnie on jest skreślony.
O JJ:
Warto odnotować, że potrafi grać w trójce obrońców.
A jak radzi sobie Quansah?
Piękny transfer. Jestem wzruszony całe te.
Transfer w stylu Chelsea chłop wygląda nawet identycznie jak członek ich bandy hahahha
Panowie i Panie zobaczcie sobie filmik jakie to jest konisko, on będzie lepszy od Van Dzika