Rozważania transferowe (dyskusja)

Myśle, że dodatkowo na potwierdzenie tej teorii warto wspomnieć, że przecież Neto w wilkach gra z numerem 7, tak samo jak u nas Milner, który odchodzi po sezonie. To nie może być przypadek.

Może być ciężko. Ryzyko ogromne po takiej kontuzji. Ale będę mu kibicować.

Oficjalnie: “brak transferu w 2022 roku do Liverpoolu, Klopp zadowolony z kadry.” Mam znajomego co pracuje w klubie więc Mrozek masz fejka jakiegoś

Neto nie gra od kwietnia, powazna kontuzja kolana, niewiadomo co bedzie prezentowal po powrocie i mielibysmy go brac w ciemno? Bez jaj. Bowen, Anglik wiadomo ze duzo drozszy transfer, ale to na niego powinnismy zwrocic uwage

Dokładnie. A imiona Pedro i James mają po 5 liter. Tu nie ma przypadku.

Pedro (przed kontuzją) swoją przebojowością przypominał Mane z pierwszych sezonów w Liverpoolu. Jest lewonożny i może grać również na pozycji Salaha, i to mnie zastanawia. Pedro byłby poszerzeniem opcji w ataku, czy jednak szykują się odejścia, a on miałby być zastępstwem? Mane kończy się kontrakt dokładnie wtedy, co Salahowi. Just sayin’.

Teraz będziemy siedzieć jak na szpilkach przez pół roku w oczekiwaniu na Pedro „Petarde” Neto. Że nie była rzucona jeszcze propozycja zakładu z żadnej strony, alkoholizm murowany, jakbyś miał rację.

https://www.meczyki.pl/sportbuzz/najdrozszetransferynapastnikowpotrzydziestce/261359

Ile może być wart w czerwcu 30letni Salah z rokiem kontraktu w Liverpoolu? Podpisze mniej korzystny kontrakt, bo klub się nie ugnie czy poczeka rok i zgarnie miliony za podpis?

Były już peany Jamesa P. po wczorajszym meczu o tym jak skład jest zajebisty i kompletny?

Swoją drogą proponowałbym zamknąć ten wątek do lata, mniej nerwów będzie :).

1 polubienie

Według L’Equipe, Liverpool zrezygnował z przenosin Julesa Kounde na Anfield.

Z tego co wiem to w umowie jest kilka warunków, które jeżeli się spełnią to umowa będzie nieważna. Na oczy umowy nie widziałem, więc nie wiem jakie to warunki. Wiem to od pracownika, który uczestniczył w negocjacjach.

Chłopie przestań pierdolić farmazony

3 polubienia

Ten Fabian to jest stan umysłu. Nie spotkałem się jeszcze z taką osobą. Nabija posty, odpowiedzi, cytaty, liczniki itd. lepiej niż ktokolwiek inny. Wystarczy rzucić kuleczką śniegową i lawina rusza. To trzeba umieć. A kolega ma znajomości więc wie doskonale jak to zrobić. Ale nie powie nikomu, bo nie wie czy autor mu na to pozwoli. Szkoda tylko, że 20 + odpowiedzi sprowadza się do cytowania tego pana niż do ciekawych informacji.

Tak tak, na pewno “pracownik od umowy”, poważnej umowy wartej miliony, zwierzył się jakiemuś anonimowemu randomowi z internetu o jej poufnych zapisach, mimo, że może przez to realnie stracić pracę. I tak, na pewno sam Jurgen i prawnicy Liverpoolu śledzą nasze polskie forum w poszukiwaniu wycieków i to tylko dlatego nie mogłeś podać wprost swojej “transferowej petardy”. Jakie szczęście, że znalazłeś na to świetny sposób i napisałeś imię Pedro Neto wspak! To zabezpiecza interesy wszystkich stron w końcu niczego nie zdradziłeś! Ja nie mogę, nawet James Bond by na to nie wpadł! Tajne łamane na poufne! :clap: :clap: :clap:

Ciesz się swoimi ostatnimi 3 godzinami na forum. Żadnej “pewnej na 100% petardy” nadal nie podałeś zasłaniając się czymś tak idiotycznym jak rzekoma “autoryzacja” artykułu (Ty chyba nie masz pojęcia co to słowo w ogóle oznacza i do czego się odnosi), a jednocześnie złamałeś swoimi wpisami tylko z tego tygodnia chyba z pół regulaminu wątku, nie podając żadnych źródeł swoich bzdur. Na 90% jestem przekonany, ze jesteś zapasowym kontem SEBa bo dziwnym trafem zawsze kilka minut po twoich bzdurach on się też pojawia i ci odpisuje. Powinieneś dostać bana do przełomu kwietnia i maja, kiedy ten twój rzekomy transfer ma już być załatwiony. Oczywiście jeżeli do niego dojdzie to ja (i wszyscy którzy się śmiali) przeproszę a ciebie odbanują. Uczciwa oferta.

1 polubienie

Tutaj jestem randomem, ale w rzeczywistości jestem dziennikarzem. Jakbyś wiedział nie da się zachować całkowitej dyskrecji przy takich typu operacjach, a tych informacji za darmo nie dostałem.

Zawsze piszę to samo. Możesz sobie wierzyć, że to fake news itd, możesz sobie dalej czytać plotki z jakiś gówno źródeł, proszę bardzo.

Nie pasuje Ci, że polski dziennikarz z Anglii ma jakieś informacje, ale kiedy napisze coś jakiś arab z L’Equipe to ślina Ci leci z pyska.

Niewdzięcznicy możecie zamknąć ten wątek. Nie chciałem wam mówić, ale w tym okienku na 100% nie będzie transferu (chyba że zdarzy się coś nieoczekiwanego- kontuzja). Pearce potwierdził mi to wiadomości prywatnej. Te wszystkie plotki o Dybali, Rudigerze to cuda na kiju, wszystko bzdury, znam nawet gościa, który wymyślił plotkę o Rudigerze w LFC, pracuje w tej samej redakcji

Panie Mrozek a czy mógłby pan napisać nam tu obecnym dla kogo pan pisze, skoro jest pan dziennikarzem?

A co chcesz skargę złożyć?

Nie nie, z ciekawości pytam.

Pewnie zaraz wyślę wam mój press pass, paszport, adres zamieszkania i IP do komputera

Jesteś dziennikarzem, jak chcesz być chociaż trochę wiarygodnym to napisz dla kogo piszesz. Z chęcią poczytamy jakie twoje artykuły.

3 polubienia