Rozważania transferowe (dyskusja)

Auba można powiedzieć - jednał ciągnął na początku wózek zwany Arsenalem, a to że głowa się kolejny raz odcięła u ich piłkarza po dostaniu słono płatnego kontraktu jak w przypadku Ozila? No cóż. Raczej wina ich polityki kontraktowej.
Wyżej wspomniano, że Dembele gdyby nie kontuzje - i też głowa, to zrobiły sporą karierę na Nou Camp, Gundogan jako dobry przykład pomocnika też potrafił w formie być zajebistym CM w City, poza tym nie bierzmy na poważnie przykładu Sancho, bo jestem ciekaw czy to nie wina całej negatywnej otoczki w klubie z Manchesteru i nagonka, że ma być ich zbawcą na PP, na którego tak długo czekali. Piłkarz z dnia na dzień nie zapomina jak się gra, poza tym miał już spadek formy, bo to nie po sezonie 17/17 G/A do nich przeszedł, tylko po nieco słabszym, gdzie długo szukał formy.

1 polubienie

No to nie do końca taka sama sytuacja. Elliott, Gordon czy teraz ewentualnie Carvalho to zawodnicy, którzy przychodzili do nas bo skończyły im się kontrakty w dotychczasowych klubach. Bellingham był do wyjecia za 20 baniek i pewnie dlatego się nie zdecydowaliśmy. To jednak było spore ryzyko, bo on chyba 16 lat miał jak odchodził. Borussia wzięła ryzyko i piłkarza i teraz może zebrać profity.

Ok a skąd wiesz że nie chcieliśmy, z tego co pamietam to chciało go kilka drużyn angielskich z czołówki ale wybrał BVB bo tam miał gwarantowane minuty co pozwala się rozwinąć, uważasz że u nas Klopp by odrazu na niego postawił? No właśnie. Widać że chłopak ma poukładane w głowie i chce się piać do góry szczebel po szczeblu

Może się uda z Panem Carvalho:

" Talks between Liverpool and Fulham for Fabio Carvalho will now enter into final stages. €7m proposal on the table confirmed but structure of the deal to be discussed - payment terms, installments and more. Czerwone kołoFlaga Portugalii #LFC Fulham want Carvalho to stay on loan until end of the season." [Fabrizio Romano]

Neil Jones też pisze

Jeśli Fulham jeszcze nie zapłaciło za Wilsona, to jest pewne że przyjdzie w rozliczeniu. Martwi mnie jego wzrost bo i Elliot jest niski, ale to przede wszystkim transakcja zyskowna w przyszłości.

Co wy macie z tym wzrostem. Silva jeden i drugi tez sa niscy. Xavi i Iniesta bylo niscy. Messi jest nawet bardzo niski mozna powiedziec, Maradona tez.

1 polubienie

SkySports: Bournemouth agree deal with Liverpool to sign defender Nat Phillips on loan until the end of the season.

BVB mialo wlaczyc sie do wyscigu o podpis Fabio Carvalho

Jakieś info na temat Mino i Divocka? Odejdą?

Cisza, Minamino chce zostac

Chyba temat transferu Fabio Carvalho upadł?

James Pearce potwierdza doniesienia w sprawie Fabio.

Busy day ahead. For LFC. Tt’s all about whether they can reach an agreement with Fulham for Fabio Carvalho. Prepared to pay £5m and loan him back until May. Could be a couple of outgoings too.

1 polubienie

1 polubienie

Ws. Fabio, to szczerze mówiąc równie dobrze możemy go klepnąć już po zamknięciu okienka, skoro ma zostać w Fulham, więc tutaj aż tak bym się nie przejmował deadlinem :slight_smile:

Jakieś informacje odnośnie Carvalho ? Podpiszemy go czy temat upadł ?

Edit:

There is still a chance Fabio Carvalho joins Liverpool tonight. It’s a very fluid situation. Liverpool want this done today. [Sky]

Także czekamy, być może ostatnie godziny będą decydujące

Ja czekam z niecierpliwością :slight_smile:

Flashbacki z próby zakupu Konoplyanki :stuck_out_tongue:

Cisza przed burzą :wink:

Coś mi tu smierdzi i tym razem to nie są moje skarpetki.

1 polubienie