Auba można powiedzieć - jednał ciągnął na początku wózek zwany Arsenalem, a to że głowa się kolejny raz odcięła u ich piłkarza po dostaniu słono płatnego kontraktu jak w przypadku Ozila? No cóż. Raczej wina ich polityki kontraktowej.
Wyżej wspomniano, że Dembele gdyby nie kontuzje - i też głowa, to zrobiły sporą karierę na Nou Camp, Gundogan jako dobry przykład pomocnika też potrafił w formie być zajebistym CM w City, poza tym nie bierzmy na poważnie przykładu Sancho, bo jestem ciekaw czy to nie wina całej negatywnej otoczki w klubie z Manchesteru i nagonka, że ma być ich zbawcą na PP, na którego tak długo czekali. Piłkarz z dnia na dzień nie zapomina jak się gra, poza tym miał już spadek formy, bo to nie po sezonie 17/17 G/A do nich przeszedł, tylko po nieco słabszym, gdzie długo szukał formy.
No to nie do końca taka sama sytuacja. Elliott, Gordon czy teraz ewentualnie Carvalho to zawodnicy, którzy przychodzili do nas bo skończyły im się kontrakty w dotychczasowych klubach. Bellingham był do wyjecia za 20 baniek i pewnie dlatego się nie zdecydowaliśmy. To jednak było spore ryzyko, bo on chyba 16 lat miał jak odchodził. Borussia wzięła ryzyko i piłkarza i teraz może zebrać profity.
Ok a skąd wiesz że nie chcieliśmy, z tego co pamietam to chciało go kilka drużyn angielskich z czołówki ale wybrał BVB bo tam miał gwarantowane minuty co pozwala się rozwinąć, uważasz że u nas Klopp by odrazu na niego postawił? No właśnie. Widać że chłopak ma poukładane w głowie i chce się piać do góry szczebel po szczeblu
Może się uda z Panem Carvalho:
" Talks between Liverpool and Fulham for Fabio Carvalho will now enter into final stages. €7m proposal on the table confirmed but structure of the deal to be discussed - payment terms, installments and more. #LFC Fulham want Carvalho to stay on loan until end of the season." [Fabrizio Romano]
Neil Jones też pisze
Jeśli Fulham jeszcze nie zapłaciło za Wilsona, to jest pewne że przyjdzie w rozliczeniu. Martwi mnie jego wzrost bo i Elliot jest niski, ale to przede wszystkim transakcja zyskowna w przyszłości.
Co wy macie z tym wzrostem. Silva jeden i drugi tez sa niscy. Xavi i Iniesta bylo niscy. Messi jest nawet bardzo niski mozna powiedziec, Maradona tez.
SkySports: Bournemouth agree deal with Liverpool to sign defender Nat Phillips on loan until the end of the season.
BVB mialo wlaczyc sie do wyscigu o podpis Fabio Carvalho
Jakieś info na temat Mino i Divocka? Odejdą?
Cisza, Minamino chce zostac
Chyba temat transferu Fabio Carvalho upadł?
James Pearce potwierdza doniesienia w sprawie Fabio.
Busy day ahead. For LFC. Tt’s all about whether they can reach an agreement with Fulham for Fabio Carvalho. Prepared to pay £5m and loan him back until May. Could be a couple of outgoings too.
Ws. Fabio, to szczerze mówiąc równie dobrze możemy go klepnąć już po zamknięciu okienka, skoro ma zostać w Fulham, więc tutaj aż tak bym się nie przejmował deadlinem
Jakieś informacje odnośnie Carvalho ? Podpiszemy go czy temat upadł ?
Edit:
There is still a chance Fabio Carvalho joins Liverpool tonight. It’s a very fluid situation. Liverpool want this done today. [Sky]
Także czekamy, być może ostatnie godziny będą decydujące
Ja czekam z niecierpliwością
Flashbacki z próby zakupu Konoplyanki
Cisza przed burzą
Coś mi tu smierdzi i tym razem to nie są moje skarpetki.