Jest w oświadczeniu kadry napisane ze kontuzja jest odniesiona w meczu z Newcastle. No więc zobaczymy.
Z perspektywy czasu śmiało można powiedzieć, że i tak mamy ogromne szczęście. Z dwóch prostych powodów:
- Na starcie sezonu nie mieliśmy nominalnego defensywnego pomocnika do pierwszego składu. Ryan idealnie wpasował się w tę rolę i wystrzelił z formą, którą później utrzymał przez długi czas.
- Kontuzja (bez względu na to jak poważna) przydażyła się dopiero na końcowym etapie sezonu, kiedy mamy 12 pkt prowadzenie nad drugim Arsenalem.
Gdyby żaden z powyższych czynników nie miał miejsca, to nasz sezon mógłby wyglądać dużo gorzej.
Po raz kolejny Liverpool jest zmuszony polegać na szczęściu, dobrym układzie gwiazd, mega dobrej pracy zespołu medycznego oraz inteligentnej rotacji, żeby najważniejszy zawodnik na danej pozycji utrzymał formę i sprawność.
Opieszałość zarządu w kwestii załatwienia wzmocnień na DMF jest naprawdę zatrważająca.
Więcej szczęścia, niż rozumu, czy “długoterminowego planowania”, którym się zawsze sprytnie usprawiedliwiamy, a kibice i tak co okienko zdają się to łykać jak pelikany i robić sobie nadzieje, że w nadchodzące lato pojawią się prawdziwe wzmocnienia - moim zdaniem w tej kwestii na zaufanie doświadczonych kibiców (w tym moje) klub musi sobie mocno zapracować.
Gdyby kogoś zastanawiała dzisiejsza nieobecność, to powód jest prosty. Gravenberch spodziewa się dziecka ze swoją partnerką.
https://www.instagram.com/p/DJJ8TW4oy-E/?igsh=MTNva3djMW1md3pi
Gravenberch młodym zawodnikiem sezonu
Nie ukrywam że od początku wierzyłem w ryana, ale nawet ja nie spodziewałem się że tak kapitalnie odpali w tym sezonie. Przydało by się aby w przyszłym sezonie do stycznia zagrał z 5 meczy mniej. Wtedy jeżeli dołoży w końcówce formę jak z początku to możemy bić się o każde trofeum
Rozumiem ze zawieszenie sie zeruje na koniec sezonu prawda ? I niema wplywu na 1 kolejke nastepnego ?
Przechodzi na kolejny sezon, nie wiem na ile dostanie zawieszenie, i nie wiem czy w meczu o Puchar Wspólnoty te zawieszenie obowiązuje, ale przechodzi to na przyszły sezon - co jest według mnie idiotyczne XD
Logiczne i konsekwentne. W LM też ci kartki przechodzą.
A z innej ligi tez przechodza?
Nie jestem pewien czy zawsze - wiem, że na pewno jakiejś dłuższe zawieszenia przechodzą.
Ale chujnia ze nie bedzie go od poczatku sezonu oby tylko na tej tarczy go nie bylo
Chyba na 1 mecz dostanie za taka kartke? Chatgpt mowi, ze czasem mozna to odbyc w meczu o tarcze. To nie byloby tak zle
Z forum Bayernu
''Ryan Gravenberch został najlepszym młodym zawodnikiem PL, przydał by nam się taki, co? ‘’
Na ich miejscu tez bylbym niepocieszony
Jeszcze śmieszniej brzmi jak w jego miejsce za 50sciagneli 30l Portugalczyka który gra fatalnie