Sprawy pozasportowe

Nie może dostać zawiasów

Takie coś było, tylko że do wyrwania nie doszło:

1 polubienie

Niech mi ktoś ktoś wytłumaczy dlaczego ci ludzie przyprowadzali SWOJE dzieci do Epsteina? Jak to działa z punktu widzenia psychologicznego tudzież psychiatrycznego, że przyprowadzasz swoje dziecko do pedofila..

1 polubienie

Rzuciłem okiem i matko jedyna jakie głupoty tam są popisane przez osobę, która popełniła ten artykuł.

Bogaci ludzie czują się lepsi od motłochu więc stosują praktyki, które dla normalnego zjadacza chleba są traktowane jako odchyły od normy.

To co się działo na tej wyspie jest KLUCZOWE dla tego, co dzieje się dzisiaj w Polsce i na świecie.

• Epstein omawiał z Billem Gatesem plany pandemii zanim wybuchła na świecie,
  • prowadził rozmowy na temat finansowania, tworzenia i klonowania ludzi (!) z biohakerem który ma laboratoria na Ukrainie,
  • mailowo prowadził rozmowy o budżetach państw, finansowaniu zadłużenia Grecji, przenoszeniu miliardowych pakietów pomocowych,
  • spotykał się z politykami (głównie lewicowymi) z całego świata i planował z nimi kierunki tworzenia nowego świata zniewolenia ludzkości,
  • miał wpływ na komisarzy, dyrektorów, szefów i zarządy chyba wszystkich organizacji światowych decydujących o naszych losach,
  • poza tym był handlarzem dzieci i jednym z liderów kultu który szantażował ich wszystkich,
  • musiał rozważać nawet prośby Macrona o pomoc w zdobyciu władzy w Europie a nawet władzy nad światem (tak, Macron naciskał na wskazówki jak to zrobić),
  • o zapładnianiu członkiń rodzin królewskich to już nawet nie wspomnę.
1 polubienie

To akurat nie są najbardziej poj**ane rzeczy które już latają po internecie. Ciekawy jestem jak to się rozwinie, pewnie nijak. To 3 miliony stron, a sam zastępca prokuratora generalnego usa powiedzial ze drugie tyle zostało ocenzurowane w tym dotyczace gwałtów, okaleczania i śmierci. Posłuchajcie co ten gość mówi glownie od 40 minuty:

Gdyby ktoś chciał to tutaj jest fajna stronka w stylu gmaila

1 polubienie

Niezły d3bil

@Aldor widziałem tylko jego tłumaczenia, że to Polacy zaczęli i sam jestem osobą która pewnie w latach nastoletnich nabiła pewnie z 1000h w cesie to wiem , że takie tam przerzucanie łajnem to tam norma , ale jednak jako osoba publiczna i znana wypadałoby mieć więcej rozsądku.

No to fakt.

Jest gdzieś cała ta konwersacja może czy tylko te wycięte screeny? Ogólnie nie od dziś wiadomo, że Polacy, Ukraińcy i Ruskie to największa ohydna patologia tej gry, totalne zwierzęta i jak widać Mudryka złapali na przeciętnej konwersacji w CS2 pomiędzy Polakiem, Ukraińcem i Ruskiem bo tak interakcje w tej gierce między tymi narodowościami wyglądają. xD No, a przy tym Mudryk regularnie podkreśla swój niewysoki iloraz inteligencji i tym razem znowu mu się udało. xD

gdzieś mi się przewinęła, pisali mu coś w stylu dont do drugs i come back to pitch. nikt o zdrowych zmysłach nie upubliczniałby losowego ukraińca z takimi tekstami w csie, bo one są na porządku dziennym. jednak jak się jest osobą publiczną to sprawa jest trochę inna i trzeba ponosić konsekwencje bycia nieskalanym inteligencją

Świetnie by się oglądało ustawkę zdurniałych nacjonalistów ukraińskich i podobnych im ułomów pokroju Mudryka z kryptoruską partią Brauna pełną utytych januszy, odpadów nuklearnych i innych męskich dewotek.

2 polubienia

Nawet skończony d3bil.

Jeszcze śmieszniejsze jest to, że grałem wczoraj w CSa i chyba jego zachowanie zrobiło wrażenie na ukraińcach, wczoraj spotkałem młodego gniewnego z nickiem “bandera” i również startował z dziwnymi tekstami.

Ale ja nie mam na nich siły, jak ktoś jest toksyczny to od razu wyciszam i gram sobie swoją grę, niech rozmawia sam ze sobą

Ludzie nie zdają sobie sprawy, jak silny jest kult bandery u tych dzikusów. Oni bez wahania złapali by ponownie za widły, żeby dać popalić lachom.

1 polubienie

No fajnie, że mamy sortownie, tylko że ludzie nie wrzucają tych puszek i butelek do żółtego, tylko do czarnego. A już odsortowanie ich ze wszystkich śmieci jest droższe.

Czekajcie, bo ja czegoś tutaj nie kumam. Żołnierze zostają wysłani na granicę, żeby nikt nielegalnie nie przekroczył granicy. Nielegalny ziomek przekracza granicę. Żołnierze oddają strzały, bo to kuźwa żołnierze i pocisk trafia ciapatego. Ciapaty domaga się 50 000 odszkodowania, a reprezentuje go prawnik Piotr Zemła. Gdyby ktoś nie wiedział kto to jest… Ten prawnik nielegalnie przejął TVP obsadzając ją swoimi ludźmi typu ta babeczka od obławy augustowskiej. Nie jest jasne kto za to płaci, bo raczej ciapatego nie stać na prawnika takiego kalibru. Witajcie w Polsce haha. Mój głos na 100 procent pójdzie na Brauna [i na 100 procent nie będę go żałował tak jak nie żałuję ani razu głosu oddanego na Nawrockiego] w następnych wyborach, bo kurwaa kabareciarz Liesle Nielsen to był amator względem tych dziwnych ludzi, którzy doszli do władzy.

5 polubień

Ale niestety z prawnikami jest jak z dziennikarzami. Zrobią wszystko by zarobić. To często ludzkie skurwysyny. Adwokat Diabła, ten film to pokazuje. Albo sprawa Majtrzaka tego debila co zabił rodzinę na autostradzie. Nikt nie powinien go bronić, a jednak pusta lampuciara go broni i jeszcze robi to w sposób najgorszy z możliwych. Zrzucając winę na zabitą rodzinę.

1 polubienie

Ten Majtczak to musi być konkretny idiota. Gdyby nie uciekł za granicę to po pierwsze sprawa nie zrobiłaby się medialna. Dostałby jakiś nieduży wyrok. Pewnie już dawno wyszedłby z więzienia. Rodzina poszkodowanych podejrzewam, że nie jest na tyle majętna, żeby dochodzić sprawiedliwości etc. To generalnie sprawa jakich wiele w Polsce tylko, że tutaj akurat koleś okazał się wolno myślący, prawdopodobnie z zaburzeniami.

1 polubienie

Nihil novi jestli chodzi o adwokatów, ja się śmiałem jak usłyszałem o tym:

Przychodzą do mnie klienci i jak bronię klienta, to mam obowiązek, jako adwokat, używać wszystkich argumentów

3 polubienia