Skąd ta nienawiści do transferu Gruzina skoro nawet w tak głupi sposób musisz zaczepiać przy okazji transferu do Arsenalu. Smutne trochę.
Idź pobiegaj, albo jakiś inny ruch to może ci ta złość do naszego bramkarza minie
Skąd ta nienawiści do transferu Gruzina skoro nawet w tak głupi sposób musisz zaczepiać przy okazji transferu do Arsenalu. Smutne trochę.
Idź pobiegaj, albo jakiś inny ruch to może ci ta złość do naszego bramkarza minie
Do Gruzina nic nie mam (szczególnie teraz jak już u nas jest ), tylko lubię się pośmiać z odklejonych komentarzy
Weźcie już sobie dajcie spokój z tymi wojenkami, bo to już nudne się robi.
Dobry zawodnik, sprawdzony ale kwota ogromna
Dobry transfer UTD w końcu Bruno będzie miał komu dogrywać piłki.
Jak pojawiały się pierwsze plotki to też miałem takie wrażenie.
Ale teraz, patrząc na kwoty transferów klubów premier league to chyba cena ok jak za gościa który robi jego statystyki.
ManU zrobili teoretycznie świetne transfery do ofensywy, Cunha i Mbuemo to sprawdzeni zawodnicy w PL, żadne wynalazki typu Antony czy Jadon.
Po latach impotencji ofensywnej powinni być groźni z przodu - Bruno / Cunha / Mbuemo, brakuje tylko sensownej dziewiątki.
O takiego wała jak Polska cała, że oni będą groźni!
Do dupy ich zakupy i tyle w temacie “memnited”
Maja przecież Hojlunda ktorego ściągnęli za prawie €80m. Ciekawe czy sięgną po Sesko, ale wątpię…
Mam to samo zdanie. Oni nie mają już takiej siły przebicia jak my. Muszą sie odbudować. I zamiast ładować po 70 baniek na gości w typie hojlunda czyli może wypali biorą gościa który od kilku lat co roku strzela co raz więcej a w zeszłym podaje aż 20. Natomiast tam dalej jest gruzowisko. Ich obrona nadaje się tylko do murowania i stania w polu karnym bo są strasznie wolni.