Strona/forum i wszystko z tym związane

Witam. Ponawiam pytanie. Czy moderacja możę zbanować josifa, który cały czas pisze prowokacyjne posty o lewakach, które nie maja zwioazku z tematem meczowym. Rly gość wygląda na chorego psychicznie.

1 polubienie

Ciężko, on sam był moderatorem bardzo długo i sam wrzucał bany za “prowokacyjne” posty, ale jak jednak widać nie ma problemu żeby coś takiego wypisywać xd

Równi i równiejsi cóż

A to nie HappyBlancik pisze te posty? Może multikonto?

A ktoś Wam każe reagować na te posty?

1 polubienie

To mój oświadczenie w języku hebrajskim.

מדינת ישראל כובשת את פלסטין באופן בלתי חוקי, ורדוסלב סיקורסקי תומך בהתקפה הישראלית על הקונסוליה בדמשק. חוץ מזה, תזדיין עם האנשים העונתיים.

Jesteś zwykłym trollem, a sezonowcem jesteś ty nikt inny. Założyłeś konto pewnie w tamtym sezonie. WON.

Skoro to jest moderator to nic dziwnego ze ma przyzwolenie na pisanie takich postow. Nikt go nie prowokuje, to zawsze on zaczyna prowokowanie.

On to jedno, ale takie posty to robienie z siebie idioty XD

1 polubienie

Chłopie to go dodaj do ignorowanych. Mnie też wiele osób wkurza ale nie chcę ich banować, po prostu pomijam

Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć za co zostało zawieszone moje konto Randyy? Nic złego nie pisałem i dzis zauważyłem że wylogowało mnie z konta a po próbie zalogowania wyskoczył komunikat że moje konto zostało zablokowane.

A sprawdź jeszcze raz- mi nie pokazuje, że byłeś za cokolwiek blokowany- może jakiś błąd? Sprawdzę po południu jak będę miał dostęp do komputera- bo z poziomu telefonu to ciężko się przekopywać przez panel.

Informacyjnie:

Josif dostał bana na 3 miesiące w związku ze swoim zachowaniem.

Prosiłbym już o zaprzestanie poruszania tego tematu i prowadzenia z tego tytułu jakichś wojen.

7 polubień

Ale o jaki temat Ci chodzi gdybys mogl poinformowac?

Josif dostał bana, cenzura jak się patrzy🙂

Niestety dalej nic

No to może pisałeś coś na samej stronie i masz bana ze strony- na forum nic nie ma. :wink:

Z innej beczki - na gorze nadal widnieje przycisk “Stare forum”, ktory jest nieaktywny od dluzszego czasu. Moze by go po prostu zdjac? @AquerdationLFC

@n_t To już do kolegi trzeba kierować takie rzeczy*^

1 polubienie

A są dostępne jakieś informacje za co i na jaki okres czasu, bo pomimo że ban jest tylko na stronie na forum też nie mogę się zalogować.

Ydnarek z przyjemnością odpowiem na Twoje pytanie.

Twe 2 komentarze w newsie meczowym w miniony weekend, brzmiały następująco:

‘to jest ku*** niemożliwe’ i ‘Je*** to szkoda zdrowia’.

Jeśli nie potrafisz się zachowasz i rzucasz mięsem na lewo i prawo, to lepiej sobie odpocznij od komentowania do końca sezonu.

6 polubień

Nie sądziłem że dwa wulgaryzmy w obliczu emocji które towarzyszyły meczowi i nikogo nie obrażały są powodem do bana… Wydaje mi się że można było przymknąć na to oko i dać ewentualne ostrzeżenie a nie od razu wyskakiwać z banem za dwa wulgaryzmy. Bądźmy wyrozumiali wielu osobom w takiej sytuacji puszczają nerwy.