Kiedy pali się pupcia to Chiesa w gry.
W przeciągu kilku dni gramy mecz z Wolves, bezapelacyjnie najgorszą drużyną w lidze, i z beniaminkiem i w obu meczach po prostu męczymy się. Z całym szacunkiem do rywali ale tutaj powinno być 3-0 i 2-0 i koniec tematu. Slot nie ma kompletnie pomysłu na tą drużynę, i posadę może zawdzięczać tylko indywidualną akcja zawodników. Do czego to doszło żeby drzeć o wynik w takim meczu.
Skończie z tym expected goals, to jedna ściema. Bramkarz Leeds może smsować dziś ze swoją żoną na tym meczu.
Ci co podniecali się “kontrolą”, to jakaś piąta kolumna Slota.
Ja przestałem wierzyć w to że Slota zwolnią nawet jakby nas Armaty rozjechały 10-0 a pewnie się sprężą na nas bo na Villę się spięli a po meczu z nami jest PA więc mogą zagrać na maxa. To jest jakiś totalny dramat co ta drużyna gra, jak to nie będzie bramki po jakimś rogu karnym to nie wierzę że coś trafimy oby tylko ten remis dowieźli
Czy Calvert-Lewin obciąga Rudzkiemu? To jest komentowanie meczu czy hagiografia Calverta?
Najgorsze jest to, że w naszych meczach nie czuć bramki.
Za Kloppa to była taka nawałnica, że czuć było w powietrzu, że prędzej czy później coś wpadnie.
Teraz jakaś bramka to dla mnie zaskocznie, zazwyczaj jakimś indywidualnym przebłyskiem.
jeśli wspominasz lata 2019-2022 to masz racje. Jeśli następne to bredzisz
Ach, właśnie na to czekałem! Jak ruszą przycisną stworzą zagrożenie. Szkoda, że to nie Liverpool.
Nie ma jednego na boisku, który grałby dobrze. Nawet Szobo poniżej swojego poziomu. Ekitike tak samo.
Jak przeszliśmy od TAA do Bradleya pozostaje wielką tajemnicą. Na pewno dość niefortunny splot zdarzeń i coś należałoby z tym zrobić w przyszłości. Frimpong nie jest rozwiązaniem. Mój 14-letni siostrzeniec przepchnąłby go przy linii bocznej, a następnie pobiegł z piłką w kierunku bramki.
albo milion wrzutek i było wiadomo, że nic z tego nie będzie.
Gramy taką
że aż zęby bolą ![]()
Kerkez znowu panika, on ma piłkarskie IQ kury.
A Szobo z durnowatą pietką i mogliśmy przegrywać ![]()
Ten odbiór piłki Frimpongowi przy linii bocznej i ratujący wszystko VVD/Konate… Jeremy nie ma pojęcia.
no kurde powiem że jak to byłby mecz nie naszej drużyn, miałym oglądać jako neutralny kibic to bym wyłączył już dawno, nuda,nuda,nuda
Super rozpoczęcie roku. Za trenera Slota jest dobrze wykonana robota ![]()
Gakpo po cholere ten durny faul ![]()
Frimpong mógłby by być rozwiązaniem, jeśli mielibyśmy 6 Ala Fabinho, który asekurował by obie strony obrony podczas ataków oskrzydlających.
Czego młodego Rio nie wprowadzi? Szybki chłopak jest, może zrobi akcje i jakieś zagrożenie będzie. Strasznie marnujemy potencjał młodych zawodników, nie dziwne że potem musimy dawać po 70-100 mln na zawodników, bo młodzieży nie mamy za grosz .
brakuj ruchu jak jesteśmy przy piłce
Maresca wolny , skoro w City go chcą to na pewno widzą potencjał, może z nim byśmy mieli jakiś pomysł na grę. Ale wiadomo że to nie realne ![]()