ponoc ortega w wyjściowym składzie
Zła wiadomość. Ederson to patałach
City bez formy ale poranione i zawsze groźne.Tottenham nigdy im nie leżał.A swoją drogą remis nie przybliża do nas City tylko Arsenal a i nasz skład dość ubogi w obronie.Troche się obawiam tego meczu
Pep wystawił Ortegę zamiast Edersona, żeby potem móc się tłumaczyć, że te stracone 5 bramek to przez brak ich podstawowego bramkarza ![]()
Diaz na 9. Poproszę powtórkę z Leverkusen ![]()
Nunez I Jones na ławce …
Wygląda, że Slot nastawia się na remis w pierwszej połowie, stonowane granie i ogień w drugiej części.
Liczę, że nie dostaniemy jakiegoś niespodziewanego gonga do przerwy żeby w drugiej czasem nie musieć odrabiać.
W City Dias wraca, Ale za Gvardiol, Ortega za Edersona. Pep też rotuje, szuka. U nas rowni z zmiany. To będzie piekielnie ciężkie spotkanie, sporo emocji się szykuje.
Nunez zagrał przyzwoicie w pierwszej połowie z Realem, ale nie jest aż tak bramkostrzelny jak Gakpo i Díaz, więc zrozumiała decyzja, że Slot wystawia najlepszych do pierwszej XI.
Szczerze mówiąc, Jones zasłużył na wyjściowy skład i bardzo chętnie bym go zobaczył z City. W kreowaniu akcji byłby lepszy niż Szobo, ale taka rotacja może im obu pomoc wydobyć z siebie jak najwięcej.
Slot stara się jak najlepiej gospodarować siłami wiedząc, że mamy bardzo wąską kadrę zdolnych do gry zawodników.
Stawiam na 2-0 dla LFC. Liczę na to, że się nie zawiedziemy.
Ciekawe, że gra Ortega, nie spodziewałem się tego, a szkoda, Ederson to nie jest dla mnie top topów, zawsze mógłby zrobić jakiegoś babola. City na pewno stać na lepszego bramkarza.
Jakaś rotacja musi być, stąd wypoczęty Szobo, a nie Jones.
Mnie cieszy Diaz na środku ataku, bardzo mi się podoba na tej pozycji i jestem ciekaw, jak spisze się dzisiaj.
Gakpo cztery razy szybciej podejmij decyzję i będzie gol.
Wow!! Co za początek. Jest ognień! ![]()
Mega soczyste podanie od Trenta w akcji bramkowej, technika klasa światowa!
Kurde heavy metal od 1 minuty jak za Kloppa ![]()
Salah to normalnie taki kot ![]()
Nie wiem czy nie najlepszy w tym momencie zawodnik na świecie.
Ja myślałem że to Virgil XD
Gakpo to już hat tricka powinien mieć ![]()
![]()
Patrząc na to jakie bezzębne jest dzisiaj City, jak pogubione to musimy strzelić więcej bramek. Ni można grać minimalnie prowadząc.
Pięknie się to ogląda, nawrzucać im ile wlezie. Zupełnie bezsilny Mam City, bardziej obawiam się że będą polować na nogi naszych niż se strzelą bramkę
Łysy robi to specjalnie. Każdy w lidze wie że jak przetrwasz największe natarcie Liverpoolu to potem już jest tylko łatwiej. Nie bez powodu Doku i Savinho z Rudym siedzą i czekają na drugą połowę.
Już sukinsyny zaczynają. Nie potrafią grać to walą po nogach.