02.04.2025 Liverpool FC - Everton

I uja nie kumam tego składu.

2 polubienia

Z tym Jotą to przegięcie już, Ali miał być dostępny dziwne. Graven na PO :smiley: ?

tragicznie to wygląda szczerze mówiąc. oby zadziałało

1 polubienie

Czemu nie Gakpo-Diaz-Mo? Znowu Jota? Znowu zero gry w ofensywie będzie. Zobaczymy. W drugiej już Gakpo. Jones musi dać rade na PO. Mega ważny mecz. Musimy pokazać pazur

1 polubienie

Jones na prawej obronie ? To się nie może udać, jakie on ma tam doświadczenie? Już chyba lepiej żeby Quansah tam zagrał, żadnego wsparcia w ataku i tak nie będzie, ale w obronie dałby radę. Dziwnie wygląda ten skład, w ataku znowu bez jaj.

Tak jak pisałem, Chiesa miał pecha,że wypadła przerwa reprezentacyjna po meczu z Newcastle. W Liverpoolu zapomnieli o nim

Tak jak uwielbiam Jotę tak nie pojmuje jego obecności w składzie.

Trzykrotnie grał na prawej stronie obrony. Poradzi sobie.

Skład nieco dziwny, liczyłem na występ Gakpo i Chiesy, ale nie ma źle. Pomoc na galowo. Szkoda, że Jota znowu będzie męczył bułę.

1 polubienie

Jeszcze się mecz nie zaczął i już masa narzekań.

Skoro Trent odchodzi i nikogo nie kupimy w jego miejsce, to Slot musi znaleźć jakąś alternatywę. Przecież Bradley nie pociągnie całego sezonu sam na prawej obronie.

In Jones we trust!

To fajnie jakby alternatywą było kupienie nowego PO po odejściu Trenta a nie przerzucenie tam Curtisa :smiley: Mam nadzieję że to tylko na ten mecz aż chłopaki nie wrócą

1 polubienie

Dziwny sklad ugotował Arne, mam nadzieje że zadziała. Quansah spadł tak nisko, że musi grac Jones na PO? Przecież z Psg Jarell dal bardzo dobrą zmianę. Jota nic nie gra i dostaje miejsce w składzie kosztem Chiesy, który dał nam nadzieje z newcastle i cos ciągnął grę oraz Gakpo który według mnie na tej przerwie na reprezentacje bardzo poczuł piłkę po tej kontuzji i po prostu grał jak Cody. Strzelil nie latwego gola i kreował sytuacje. No nic może Jota nas uciszy

1 polubienie

Myślę że Kelleher może zostac w zespole i na prawej obronie również da radę!

1 polubienie

Szkoda Quansaha. Jeżeli jest w pełni zdrowy to nie rozumiem co kierowało Arne aby wystawić na PO Jonesa. No chyba, że… gramy 3 w obronie, zagęszczamy środek pola i naszą obroną jest nie schodzenie z połowy Evertonu.

Jak Jones zobaczy Doucoure to może się to źle skończyć hahaah

Trent już nie zagra dla Liverpoolu. Radzę się z tym pogodzić.

1 polubienie

dla doucure oczywiście

2 polubienia

Za to krążą pogłoski że pewien Portugalczyk jest źródłem niemal 90% dochodów wszystkich szamanów w Afryce. Nikt nie wie kim on jest ani jak się nazywa. Wiadomo jedynie że większość połączeń telefonicznych była wykonywana z miejskiego szpitala w Liverpoolu.

Mega dziwny skład, no ale jedziemy… Chyba.

https://www.thisisanfield.com/2025/04/why-alisson-is-not-in-the-liverpool-squad-vs-everton/ - brak Aliego to pokłosie urazu głowy na kadrze

1 polubienie