03.05.2026 Manchester United - Liverpool FC

Gakpo najprostsza piłkę spierdolic potrafi :face_with_symbols_on_mouth: co za gość

U mnie niezmiennie w topce najbardziej zniewidzonych piłkarzy aktualnie grających w Premier League

2 polubienia

Krótko mówiąc - o ile Manchester sam nam nie poda piłki i nie wystawi do bramki to nic nie gramy.

1 polubienie

Szkoda po prostu, że Rio nie dostaje więcej czasu kiedy ta gra jest bardziej uporządkowana… za to mieliśmy 80 Frimponga, który sobie po prostu nie radził.

I jaka logika Slota za tym stoi?

To samo można napisać o United.

Ten mecz jest pod tytułem: „Który zespół zagra gorzej”.

XDD Gakpo 90 minut kopie się po czole, dobrze że przynajmniej na pustą trafił no i co, Chiesa na 3 minutki i okej zrobiłem co mogłem rączki umywam

Edit: okej sory zbyt ambitnie pomyślałem, że to zmiana za Gakpo xd

2 polubienia

Slot to powinien lepca na potylicę z otwartej dostawać za każdym razem jak Rio na ławkę sadza a nie w 1

United to akurat w pierwszej połowie nas zamykało w 20-30 metrach i non stop stwarzało zagrożenie swoją grą.

Gramy totalne dno cały czas, kurna co to za chaos, Rio niby kręci ale jeśli go nikt nie ogarnie to cały czas tak będzie kręcił i słupki i kibiców, zero efektywności.

Powinien dostawać za każdym razem jak siada na naszą ławkę, jego tu nie powinno już ponad pół roku być.

Gakpo :face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth: mam go już dosyć,same straty!!!

Slot z najlepszego pomocnika zeszłego sezonu zrobił typa który wygląda nijako jak Gini Wijnaldum. Tęsknię za dawnym MacAlisterem.

3 polubienia

Ta, Slot mu pozycje zmienił i umiejętności odjął xD

Gość po prostu gra słaby sezon jak wielu przed nim i wielu po nim.

1 polubienie

5
Naszych stoi na linii pola karnego, a Graven z Jonesem sobie podaja przez minute na polowie. My gramy na co? Bo chyba wiedza, ze przegrywamy

Oho ale kwasu jest w tej drużynie masakra

2 polubienia

Każdy do każdego pretensje, machanie rękami. A Szobo w tym przoduje. Najpierw macha rękami do Rio, a potem sam sobie wypuszcza piłkę za daleko i traci przed polem karnym ManU.

1 polubienie

Zasłużona porażka. Jedynie Szobo coś zagrał. Reszta to odbicie całego sezonu. Dno, bojaźliwości, mierność. Brawo Arne kolejny rekord zrobiony. Od 10 lat United nie miało dubletu. Łysy wypier…

5 polubień

Za swoją obniżkę formy jest odpowiedzialny On sam. Trener nie ma wpływu na całe życie piłkarza

1 polubienie

Przegrywamy z takim gownem jak muły. Wstyd to oglądać. Ja już nie mogę…

11 porażka ligowa w sezonie stała się faktem. Przegraliśmy 4 mecze z klubami z Manchesteru. Kiedy ostatni raz była taka sytuacja? Ciężko mi sobie przypomnieć.