03.05.2026 Manchester United - Liverpool FC

że co? raptem nie zastąpilismy nikim Diaza, który i tak wiekszosc sezonu grał na 9. o czym Ty piszesz? Nie lubie prywatnych wycieczek, ale po dzisiejszych wpisach śmiem twierdzić, że słońce coś mocno przygrzało :smiley:

4 polubienia

Bzdura, goście zarabiający tyle kasy tym bardziej potrzebują kogoś kto utrzyma w nich motywację, morale są bardzo ważne, i to przede wszystkim rola trenera

1 polubienie

Widzę, że majówka poszła na pełnej. Będą z 3 promile?

2 polubienia

To jest największy, chętnie powtarzany tutaj mit. Diaz nawet jak na papierze przed meczem, był na 9, to cały mecz schodził do boków i tam robił przewagę pojedynkami 1v1, a w tym samym czasie na środek wchodzili Jota/Gakpo.

Raptem nie zastąpiliśmy jedynego człowieka z umiejętnością wygrywania pojedynków 1v1 + raptem pożegnaliśmy się z najlepszym rozgrywającym LFC od lat, a zastąpiliśmy go Frimpongiem, którego poziom PL przeokrutnie zweryfikował.

1 polubienie

Tak. To nie był dobry dzień na komentowanie. Majówka udana

Prawda jest taka, a jest smutna, że Liverpool już nie będzie taki mocny jak był. Era Kloppa się skończyła i wracamy do punktu wyjścia. Zażalenia i wkurzenia można wypisywać na forum, ale właściciele tego nie rozumieją. Jest klub w Bostonie, kibice od dawna mają wąty do Henrego. Także trafił im się szczęśliwie Klopp i to by było na tyle. Przewiduje chude lata niestety

3 polubienia

Ok, nie potrafiłeś powiedzieć kto ma zastąpić VVD i Konate - jedynie że ktokolwiek czyli obrońcy Motoru będą wystarczający, może chociaż cokolwiek ciekawego o zastępstwie trenera będziesz w stanie napisać.

Sherwood, przydałby Ci się Radbug do pomocy. A właśnie, widział go ktoś ?

1 polubienie

Dla radbuga szkoda czasu z nimi dyskutować. Zawsze szkalowana jest osoba która nie ma popularnej opinii w społeczności. Ja krytykę umiem przyjąć na klatę. Ale tu w większości krytyka jest niekonstruktywna. Tu nie ma szacunku do drugiego człowieka, ale ja na takie rzeczy się nie obrażam, bo wiem że to puste słowa które nie mają znaczenia.

A może Sherwood to Radbug?