Wilson właśnie pokazuje Gakpo jak się wykańcza takie akcje.
Chyba nie ma spalonego
dalej kloppowi tego wilsona nie wybaczylem xd
Tak się gra,piękna akcja Fulham
Jak ktoś ma pogrążyć nas dzisiaj to niech to będzie Harry.
Uwielbiam, gdy Kerkez włącza swój procesor i zanim się nagrzeje to my już jesteśmy bez piłki. Widzi, że biegnie Konate i stoi jak kołek.
Teraz stoi widzi ja jest ustawiona linia obrony i dalej nie ma pojęcia, co się dzieje. Chłop jest słabszy niż Tsimikas, a to już jest wyczyn.
Edit:
Jednak Virgil spalił.
@everlast wiem wiem myślałem że ten łeb.
Dwa podania i sytuacja bramkowa, u nas sto podań w środku pola i kupa. Jest moc.
Uspiliśmy naszą czujność takim graniem bahahaha
Nie wiem, przecież my wyglądamy jak zespół z dolnej części tabeli. Holenderski terrorysta nadal nie wie co się dzieje xd
1 podanie i nasza cała linia obrony się wali.
No to by świadczyło o nim że jest amatorem skoro nie gra do gwizdka.
Moim zdaniem on po prostu jest słaby i nie kontroluje przestrzeni wokoło siebie.
Dwie najgorsze zmian6 w ostatnim meczu - Kerkez i Gakpo grają dzisiaj od początku spotkania. Tyle o Slocie
Ale wiesz, ze to Van Dijk spowodowal, ze nie bylo spalonego?
Nawet lepiej. 2 podania, przy czym Jimenez i Wilson są we 2 na naszych 6.
ten presing lfc to jest jakas kpina przeciez to jest tak niezorganizowane ze jajca normlanie. fulham wyglada w tym 5x lepiej, ladnie podchodza i zmuszaja do wycofania do aliego
Kerkez zamiast cokolwiek zrobić po podaniu od Van Dijka to każda piłka wraca z powrotem do VVD na to się nie da patrzeć
Nie da się tego oglądać… błagam niech już łysy Holender poleci
nie wiem co ty chcesz od Kerkeza? dobrze się ustawił. To van Dijk źle się zachował. Kerkez ustawił się do swojego środkowego - jak w książce pisze
My gramy tak żałośnie, że jest mi wstyd jak na to patrzę.
6 bramka Wilsona w tym sezonie
No, leciutko będzie, na pewno.