04.01.2026 Fulham FC - Liverpool FC

Wilson właśnie pokazuje Gakpo jak się wykańcza takie akcje.

Chyba nie ma spalonego

dalej kloppowi tego wilsona nie wybaczylem xd

1 polubienie

Tak się gra,piękna akcja Fulham

Jak ktoś ma pogrążyć nas dzisiaj to niech to będzie Harry.

1 polubienie

Uwielbiam, gdy Kerkez włącza swój procesor i zanim się nagrzeje to my już jesteśmy bez piłki. Widzi, że biegnie Konate i stoi jak kołek.

Teraz stoi widzi ja jest ustawiona linia obrony i dalej nie ma pojęcia, co się dzieje. Chłop jest słabszy niż Tsimikas, a to już jest wyczyn.

Edit:

Jednak Virgil spalił.

@everlast wiem wiem myślałem że ten łeb.

Dwa podania i sytuacja bramkowa, u nas sto podań w środku pola i kupa. Jest moc.

9 polubień

Uspiliśmy naszą czujność takim graniem bahahaha

2 polubienia

Nie wiem, przecież my wyglądamy jak zespół z dolnej części tabeli. Holenderski terrorysta nadal nie wie co się dzieje xd

1 podanie i nasza cała linia obrony się wali.

4 polubienia

No to by świadczyło o nim że jest amatorem skoro nie gra do gwizdka.

Moim zdaniem on po prostu jest słaby i nie kontroluje przestrzeni wokoło siebie.

Dwie najgorsze zmian6 w ostatnim meczu - Kerkez i Gakpo grają dzisiaj od początku spotkania. Tyle o Slocie

Ale wiesz, ze to Van Dijk spowodowal, ze nie bylo spalonego?

Nawet lepiej. 2 podania, przy czym Jimenez i Wilson są we 2 na naszych 6.

ten presing lfc to jest jakas kpina przeciez to jest tak niezorganizowane ze jajca normlanie. fulham wyglada w tym 5x lepiej, ladnie podchodza i zmuszaja do wycofania do aliego

Kerkez zamiast cokolwiek zrobić po podaniu od Van Dijka to każda piłka wraca z powrotem do VVD na to się nie da patrzeć

1 polubienie

Nie da się tego oglądać… błagam niech już łysy Holender poleci

nie wiem co ty chcesz od Kerkeza? dobrze się ustawił. To van Dijk źle się zachował. Kerkez ustawił się do swojego środkowego - jak w książce pisze

3 polubienia

My gramy tak żałośnie, że jest mi wstyd jak na to patrzę.

6 bramka Wilsona w tym sezonie

1 polubienie

No, leciutko będzie, na pewno.

12 polubień