Odklejeńca Kloppa? Hmm, użytkownik od 3 dni, nie chcesz może wrócić na debilpage?
Firmino na 9, Nunez na lewym skrzydle i Jota na prawy. xD Oj bedzie beczka smiechu. xD
O ciuuuu co jest XD ale jazda
A nie mówiłem, wszystko się sprawdziło, trzeba umieć w internety
Z tym składem czuje, ze paradoksalnie większa szansa na 3 punkty niż z „podstawowym”
Grunt że nie ma tych połamańców VVD i Trenta. Co ma być to będzie, cudów nie ma co oczekiwać, z naszą grą remis będzie dobry, na dodatek gramy na wyjeździe. Po przerwie niech wejdzie Salah, Gakpo i może coś się uda. Typuję remis 2-2
Grunt, że nie ma Trenta. Mam nadzieję, że Jones zagra dzisiaj chociaż przyzwoicie.
Potwierdziły się sygnały, że będzie roszada, ale że aż taka ? Co to ma być ? Połowa składu nie zgrana na jeden z ważniejszych męczy. Jurgen już kompletnie odpuścił ? Być może zaskoczą, a być może będzie to kolejny blamaż. Zobaczymy.
Po wypowiedziach ostatnich mam wrażenie, że Jurek chce pokazać, że nie ma taryfy ulgowej i polecieli zmęczeni i Ci co go musieli zawieść. Czuje, że właśnie dziś będzie widać zaangażowanie z obu stron i może być dużo bramek.
W sumie ciekawa sprawa z ta rotacja
Ci zawodnicy są i tak w słabej dyspozycji i jeszcze są zmęczeni pewnie, gorzej chyba i tak nie będzie xd
Anyway ciekawa sprawa
Forum najpierw się wkurza, że Klopp ma swoje święte krowy, które grają pomimo wszystko
A gdy Klopp kładzie swoje święte krowy na ławce to znowu jest ryk, że co on robi
Nigdy się tutaj nie nudzę naprawdę
Logika forum:
- Jorguś nie rotuje, grają wieczni ci sami nawet bez formy be!
- Jureczek rotuje,próbuje coś zmienić i znowu be!
Uwielbiam to miejsce
Bo najpierw było źle w jedną stronę, teraz jest źle w drugą stronę, a potem będzie zbyt umiarkowanie ;D
Świetny obrazek przed meczem
Zagrali by Arnold, VVD to byśmy gadali że nie mają konkurencji i grają tylko za zasługi. Dajemy kogoś innego, to jest ta niepewność że zagramy jeszcze gorzej niż z wyżej wymienionymi. Więc takie to jest życie fana LFC
Dobrze, że Virgil chory bo by głupio wyszło
No ja rozumiem rotację, odpoczynek itp. doceniam Kloppa, że Tsimikas zagra od początku, ale co tam robi Gomez i OX to ja nie wiem, jak dla mnie dwóch najgorszych zawodników. Gomez jest widoczny poprzez błędy przez które tracimy bramki, a OX…jest niewidoczny w ogóle. Ciężki to będzie mecz coś tak czuję. Ale może w tym szaleństwie jest jakaś metoda.
Oxa nie ma nawet na ławie , jest Jones.
Najbardziej, jak zawsze przeraża środek. Fatalny Fabinho, bezjajeczny Henderson i wieczny młody talent Jones. Tak wygląda środek pola mistrza Anglii oraz trzykrotnego finalisty LM w przeciągu ostatnich 5 lat
Przepraszam, mój błąd, ciężki i nerwowy dzień, co chwila ziewam i prawie przysypiam ale może Liverpool mnie jakoś obudzi i przyniesie pozytywne emocje
Zmiany są potrzebne, rotacja również. Ale nie połowa składu, która pierwszy raz wyszła na boisko. Zmienili się tylko aktorzy, fabuła pozostaje ta sama czyli 4-3-3.