Tsimikas na razie kryminał, jeśli dalej tak to będzie wyglądać, to zdziwię się jak wyjdzie na druga połówkę.
Boże co tu się dzieje XDD
Normalnie śmiać się chce, nie wiem czy Klopp daje odpocząć naszym kluczowym zawodnikom czy chce nimi jakoś wstrząsnąć ale wygląda to jak na parodie póki co
Szkoda, ze Kloppa nie bylo za czasow Croucha albo Carrola. Kurde to by dopiero byly kandydatury na skrzydlo. Albo taki Fernando Torres, fajnie by sie to ogladalo. xD
Oczy krwawia… oni nawet do rezerw sie nie nadaja
Wstyd
To jest mecz premier league czy oglądam ekstraklasę?
To samo sobie pomyslalem
Ja wale oni grają jakby bramek nie chcieli strzelać
Jakoś tak te akcje zawsze zwalniają przy finiszu
Edit: no dobra w końcówce tej połowy jednak coś się działo
Ogólnie sam jestem zdania, że Klopp za mało rotuje, ale patrząc na pierwszą połowę to wszyscy zmiennicy dzisiaj dramat. Z lini obrony to tylko Konate ogarnia.
Pomoc swój stały słaby poziom, Jones gra tak jak reszta pomocników.
Tylko przednia formacja wygląda w miarę ok, ale dałbym w przerwie Gakpo za Firmino.
Jak się zmienia to 2-3 a nie kurde 6 graczy. Wtedy wszystko się wali, bo Gomez i Jota grają nie na swoich pozycjach. Firmino powinien być w drugiej linii, a nie zabierać miejsce z przodu. Czasem Jurgen wali taktykę na pałe, nie pomyśli kogo ma i jak go wykorzystać.
Ten Kante, z którego możliwości zakontraktowania wielu się tu śmiało to w sumie więcej zrobił w swojej pierwszej połówce w tym sezonie niż nasi wszyscy pomocnicy przez ostatnie 2,5 meczu
Ja bym z chęcią zobaczył Arnolda na 8 a Gomeza dalej na prawej obronie
Też chciałem o tym napisać, że wrócił stary dobry Kante, naprawdę podziw dla tego piłkarza, wrócił w dobrym stylu.
Gomez daje radę, ale Tsimikas do zmiany na już
Była rotacja, było posadzenie Salaha, czego wszyscy oczekiwali
No jest wysoko!
Gomez to mnie tym strzałem zaimponował Jota za długo myśli, jakby oddał kilka strzałów mniej kontrolowanych zamiast ustawiać sobie piłkę i próbować wejść na lepszą pozycję to coś już by wpadło.
Klopp nawet drużyny bez trenera nie potrafi pokonać… Mam nadzieję,że trochę pozmienia w drugiej połowie i ogarniemy jakieś punkty.
To , to…
Dokładnie te same przemyślenia w meczu.
Skoro i tak skład na dzisiaj totalnie bez ładu i składu, cofnąć Hendersona w miejsce słabego Faba, a dać pohulać w środku Trentowi.
Legendy o skuteczności Chelsea nie kłamały
Jeszcze tylko dwadzieścia minut i zmiany… Na kilku zawodników nie da się patrzeć i nie widać polarowy, trzeba reagować…