06.02.2025 Liverpool - Tottenham Hotspur

W meczu PL Spurs zagrali swój radosny futbol, natomiast w Carabao Ange przygotował ich zupełnie inaczej, grali przede wszystkim intensywnie w defensywie, zupełnie jak nie Tottenham.
Też liczę na mecz bliższy temu z PL, ale oni jednak potrafią być mega nieprzewidywalni.

Jones ma zagrać od początku

Dziwnie wysoki kurs na Tottenham …

Nie wydaje mi się, żebyśmy mieli problemy z pokonaniem Tottenhamu, awansem do następnej fazy, są rozbici totalnie.

Pewnie wleci taktyka typu “Park the bus” na cale 90 minut

Normalny…jadą na Anfield, na wkurwiony Liverpool, który musi odrabiać straty :sweat_smile: dodatkowo mają szpital

2 polubienia

Odważnie Slot, że wystawił Trenta na 11 rywala.

6 polubień

Swoją drogą coś się dzieje z Alissonem czy po prostu Slotu daje mu odpocząć? Bo na ławce też go nie widzę.

Jezu nie mogę patrzeć na tą nie skazana lnteligencją twarz Richarlisona :face_vomiting:

Jak ten Richarlison mnie wkurwia!

Cwaniaczek i prowokator. Lewdo się mecz zaczął. Van Dijk musi mieć się na baczności, bo Brazylijczyk jeszcze z czymś wyskoczy w tym meczu.

Ewidentnie szuka konfrontacji i kartki dla przeciwnika.

1 polubienie

VVD jak rękę zabrał od Richarlisona XD cheeky cheeky

@osi No właśnie mi się wydaje że wyciągnął i wtedy mu zabrał :smiley: W przerwie spojrzę na powtórkę

1 polubienie

i dobrze bo podaje śmieciowi żeby pomóc wstać to tamten nie wyciąga ręki. Więc zabrał

Tacy trochę niemrawi jesteśmy na początku

Salah pięknie zapobiegł groźnemu autowi wybijając na różny

Ale passy daje Nunez dzisiaj :stuck_out_tongue:
Jakby Szobo albo Gakpo się szybciej zorientowali…

Może Nunez jest tym naszym brakującym partnerem Van Dijka w obronie? Czyści wszystko :smiley:

1 polubienie

34 minuta. Dobry moment dopingu całego stadionu. Oby częściej !!!

Nie mogę patrzeć na Jonesa. Nie pierwszy raz

Niby nie powinno się cieszyć z czyjejś kontuzji. Ale Richarlisona chyba to nie dotyczy?

2 polubienia