06.04.2025 Fulham FC - Liverpool

I co niee lepiej było od razu w przerwie zmienic? Naa co czekał Slot? Gdzie Chiesa, Nunez?

A czego wy się spodziewaliście jak ostatnio chłopaki tylko o umowach gadają? To jest martwy projekt. Fajnie, że Slot zgranie mistrza, może dadzą mu dwa kolejne lata na ogarnięcie tego burdelu

2 polubienia

Wez juz idz na kurs trenerski. Jota by strzelil to bysmy mieli 3-2 po 4 minutach.

Jak Robertson strzela to lepiej oddać piłkę do bramkarza

Jeżeli dzisiejsza porażka ma spowodować, że nasi się obudzą z tej mistrzowskiej celebracji to niech dostaną łomot. Ale jeżeli to jest zapowiedź jeszcze emocji w tym sezonie to ja nie wiem…

1 polubienie

Jak na razie to ty zgrywasz tu mądrale a głupoty w kazdym wpisie

Od meczu z psg masz zapowiedź emocji na koniec :upside_down_face: lfc way…

Robertson i Tsmikas powinni mieć zakaz strzałów. Nigdy nic dobrego z tego nie wychodzi. Powinni mieć nakaz szukania podania w każdej sytuacji.

Nie wiem co madrago jest w Twoich bo zmiany jak narazie nic nie wniosly

Wiesz, mnie nie musisz do tego przekonywać tylko piłkarze muszą zrozumieć, że to jeszcze nie koniec. Dziś ewidentnie wyszliśmy z nastawieniem, że już wszystko jest skończone. Jeśli wyjdziemy tak samo we wszystkich pozostałych meczach to jeszcze możemy wszystko zaprzepaścić.
Na szczęście Arsenal jest równie słaby, więc też nie spodziewam się, żeby wygrali wszystko do końca

Już powinno być 3:3. Najpierw Jota, teraz Salah.

2 polubienia

A Chiesa dalej na ławce

Nie ma czego szukać w tym meczu. Jak Diogo i Mo nie potrafią skończyć takich akcji, to nic nas nie uratuje. Jedyne co pozostało, to że Nunez dzisiaj wstał prawą nogą i będzie miał jeden z 3 dni konia w sezonie.

Nie wiem, jakoś taka padaka jest że masakra, nic szybko zagrać czy coś Salah no wybaczcie, wiem że ujechał nam ponad pół sezonu, ale Chiese mógłby za niego wrzucić.

Obraz nędzy i rozpaczy:

Muniz robi van Dijka jak młodego.

Rezerwowi: weszli na boisko i zrobili gola.
Slot:

12 polubień

Boże dawać tego Chiese za Salaha

1 polubienie

Brawo Conor i Diaz!

Bradley ma znakomity ciąg na bramkę. Dawać Chiese za Salaha, pokaż jaja Arne

3 polubienia

Przecież to tak się prosi