Alison znowu źle rozgrywa nogami, Gakpo przeszkadza i zwalnia akcje. Źle po obu stronach boiska.
Rzygać się chce oglądając tę grę. Nie chodzi o naszą jakość, tylko atrakcyjność. Złotówki bym nie dał za bilet na coś takiego…
Ekitike podał by to do Salaha i dziękuję to się będzie kiwał
Jak my mamy coś grać, jak my nie mamy żadnej taktyki. To tylko opatrzność Boska ma nas w opiece że jeszcze nie przegrywamy. W takim klubie jak Liverpool wyniki są najważniejsze, ale styl jaki prezentujemy jest również ważny, nie może być tak że przyjeżdża rywal i nas dominuje na Anfield, to powinna być nasza twierdza, rywale powinni mieć rozstrzęsione nogi przed pierwszym gwizdkiem, a ze Slotem póki co to nasi mają rozstrzęsione nie powiem co.
Pomijając kwestię, że trudno byłoby zmieścić to podanie to sugerujesz, że Salah by to skończył? ![]()
To raczej dobrze o nim świadczy. Większe prawdopodobieństwo że coś by wcisnął sam niż podając do Salaha lub Gakpo xD
Jones musi wejść za Maca bo ten zero kreatywności oprócz tego jednego podania
no i Gakpo za byle kogo ![]()
Nie tylko my słabo gramy, mam wrażenie ze cała Premier League w tym sezonie, a w szczególności hity zawodzą.
Jak coś nam wychodzi to jakaś akcja z przysłowiowej dupy. Zero schematu zero pomysłu. Klopp się na kanapie przewraca jaki to jest syf.
Ale spoko zaraz z kimś wygra Arneball. No znowu będzie pier*olenie że ma pomysł na zespół. Nie ma sensu tego łysego dyzmy trzymać.
równie dobrze w miejsce gakpo mógłby biegać mamardashvili wnieśli by do gry dokładnie tyle samo
Oglądacie Olimpiadę? Dopiero zakończył się bieg na 5000 m. Łyżwiarstwo szybkie. Przysięgam, że nie żartuję, iż był bardziej emocjonujący niż ten mecz. Serio. Zwłaszcza, że lubię sporty zimowe…
Ja pierdziele, ale zabawili się z Maca i Kerkezem. Czasem wyglądamy jak drużyna z Championship na ich tle
Po meczach z Qarabağ I Newcastle czytałem, że podobno wróciliśmy do formy. Czy ta forma jest teraz z nami w tym pokoju?
Boże jaki ten Salah jest drewniany.
Ale co wy chcecie, kolejny zwycięski remis. ARNE SLOT ARNE SLOT.
Przecież to jest nieporozumienie u nas w środku jest tylko i wyłącznie Graven na przedpolu nie ma żadnych ludzi XDD
Przeciez jak City wpuści swoich rezerwowych na naszych podmęczonych spacerowiczów, typu Macca, to oni nas zabiją xD
Bo Ekitike to gra takie meczazo że szok
Ty się w tym meczu czepiasz Ekitike? XDDD
Panie, do SlotBalla to nie ma co innych sportów porównywać. Ja złapałem się na tym, że więcej przyjemności i emocji daje chodzenie do roboty.