No i semenyo i guehi grają na Anfield o co wam chodzi świetna robota zarządu
Co ten Salah odpieprza nawet nie ruszył go na powtórce ten Bernardo a on byle wysępić karniaczka
Gra taką samą kichę jak każdy z przodu, zresztą u niego to standard jak jest jakiś lepszy rywal
Co ten Salah myśli, że jak to będą szarpać to będzie karny ? Tu musi być złamana noga lub wejście w głowę by sędzia coś gwizdnął.
City ma więcej z gry, my gramy bardzo nerwowo i niecierpliwie. Z tego nie idzie ułożyć składnej akcji.
@up serio ? Ale gdyby tak Silva zagarnął Szobo lub Eti to byś piał, że karny. A że to był Salah to nic nie ma. Daremne.
Alexis to w ogole dzis gra?
Strach pomyśleć co będzie jak wejdzie młody Francuz,zakręci ich w środku pola,u nas rozgrywają obrońcy piłkę a nie pomocnicy
Maca ma największy zjazd ze wszystkich
jest bezjajeczny
Ta ich obrona na tle naszego ataku wygląda jak złożona z Carlosa Maldiniego Cannavaro i Cafu
Ależ nas miażdżą. Tu już mogło być 0:3. Betonogłowy bez pomysłu i znowu liczymy na Wirtza i Ekitike.
Ale kto nie ma zjazdu w tym sezonie? Wszyscy grają gorzej niż w poprzednim sezonie - łącznie z nowymi nabytkami.
Coz ciężko chwalić nasz zespół po pierwszej połowie.
Natomiast zastanawiam się gdzie jest Maca?
Ja wiem że krytyka zbierze się pewnie na salaha i gakpo. I faktycznie nie grają nic wielkiego, ale oni chociaż są. Próbują gakpo parę razy nawet fajnie utrzymał nas w grze.
Ale gdzie do jasnej jest Argentyńczyk. Totalne pozoranctwo gry. Na dziś pierwszy do zejścia.
@Kijoraptor ale dla cb to karny? Bo ja uważam że tak. I w pompie mam ile i jak go trzymał. To obrońca ma nie trzymać napastnika a nie na odwrót
Oczy bolom… Zero jaja, w ataku wogóle nas nie ma. MacAllister to jest na boisku? Co się stało z tym zawodnikiem? Nie mamy środka pola, Graven sam nie ogarnie tego.
Slot ma jakikolwiek plan na ten zespół? Kontr nie mamy, ataku pozycyjnego tak samo. Przecież na tle nie najlepszego również city wyglądamy jak zwykły średniak.
Gakpo i Mo to w tym meczu statyści tylko.
Tragedia, a remis to najgorszy wynik, jak mamy zremisować w takim stylu to lepiej już przegrać i to wyraźnie, bo raz Slot OUT a dwa Arsenal nie odjedzie, na Salaha dajecie ale nasz super Francuz jak miał okazję mu podać to zaczął kiwać, przypomnijcie sobie jak grali Mane, Firmino i Salah, tu nie ma współpracy wogóle, poszczególne dwójki cokolwiek grają a zespołu jak nie było tak nie ma.
Chodzą słuchy, że Real jest nim zainteresowany, sprzedać, a w jego miejsce wybiegany Elliot Anderson i będzie cacy pomoc
To jest wstyd to co gramy. Zero taktyki, zero zaangażowania. Łysy dyzma może tylko zadowolić simpów do taktyki Czesława korupcyjnego grubasa Michniewicza. Obrzydliwy mecz.
60+ plus podziękować i na lotnisko. Fatalny sezon.
@Ziaja problem polega na tym że akurat uważam że nam zaangażowania nie brakuje. Co patrząc jak gramy jeszcze bardziej uderza w trenera.
Idąc tym tokiem rozumowania to bodajże w pierwszych 15 minutach powinien być karny dla City - Konate przestawiał sobie Marmousha, ewidentnie go dłuższą chwilę obejmując oburącz.
Pierwsza połowa zleciała, jak z bicza strzelił. City ma prawdziwe działa w ofensywnie. A u nas niestety Salah i Gakpo pokazują, że na skrzydłach mamy ogromne braki jakościowe.
Podoba mi się Kerkez na sterydach, który chyba przed tym meczem brał jakiś doping. Oby tak dalej! ![]()
Szobo to zdecydowanie najlepszy prawy obrońca ze wszystkich pomocników, którzy dla nas grali. Wraz z Kerkezem robią mega różnicę w naszej linii defensywnej. Dobrze bronimy, oby tak do końca!
Taaa już widzę jak Real bierze takiego Alexisa. On w takiej formie to do Championship się nie nadaje
Aaaaaarne Slot! Nanananana! Arne Slot!