Nie zgadzam się. Konate normalnie objął go rękami, ale nie trzymał ani nie ciągnął tylko pracował ciałem. Tu bernardo ciągnie za rękę uciekającego gracza.
To nie wymówka, ale Jurgen przegrywał z Ctiy 8 razy, więc doceńmy ten heroiczny remis po pierwszej połowie…
75% dokładności podań. Jest moc. No ale gramy na trudnym terenie.
Jones koniecznie za Alexisa. Jak najszybciej
I ktokolwiek za Arne!
Rozgrywamy od bramki i potem laga do przodu, środek kompletnie zdominowany przez City z krasnalem na czele, Graven i Mac bez głosu. Tu nie ma pomysłu jak wyjść do kontry, do ataku pozycyjnego.
@Kajojojek13 tak. Dla mnie to był karny. Silva dał wystarczające argumenty, nie był w ogóle zainteresowany piłką.
Jones koniecznie za Alexisa. Jak najszybciej
Jaki pomysł na mecz ma betonogłowy?
Bardzo miękki karny. W drugą stronę byś krzyczał, że drukowanie. Salah Oscara nie dostanie za aktorstwo.
I te nieudolne wyjścia z szybkimi atakami i laga. Pomysł fest. Brak słów. Nie ma sensu wyciągać jednostek. Wszyscy grają piach. Nie ma zespołu. Przyjeżdża City na Anfield i dominuje nas jak jakiegoś przeciętniaka. Arne, prowadź nas!
Bardzo dobra gra przeciwko piekielnie silnemu City. Tutaj nawet przegrana, będzie zwycięstwem. Musimy się skupić na LM, a po sezonie kontrakt dla Arne bo w poprzednim sezonie wygrał miszcza.
Dobrze, ze IEM w Krakowie jest grany bo by czlowiek sie zdrzemnął ogladajac ten meczyk.
Za to “krytycy” Salaha by krzyczeli karny, gdyby to Szobo był ciągnięty lub Eti. Ale, że to byl Mo to trzeba być po stronie przeciwnej z reguły. Dla mnie to karny nieważne kto by to zrobił i po której stronie boiska. Za takie coś w środku pola jest kartka.
Slotball nas ciągle zaskakuje na minus. City nas deklasuje i tylko nasza głęboka defensywa niczym jakieś Stoke czy Burnley powoduje, że Obywatele nie mogą stworzyć sobie dogodnej sytuacji do zdobycia bramki. Fatalnie wyglądamy na ich tle
Typowa sytuacja w tym meczu: mamy piłkę 30 metrów od bramki City i co robimy? Ano jeb! do tyłu a potem laga od Aliego, która ląduje u rywala ![]()
![]()
Drugą połówkę obejrzę z godzinnym poślizgiem… są akurat ważniejsze rzeczy do zrobienia ![]()
Salah poczuł rękę na ramieniu i od razu padł jak rażony piorunem. Nie ma znaczenia czy był To Salah, Szobo, Ekitike czy Haaland. To nie był karny
Nie ma ważniejszy spraw dziadku, niż mecz Liverpoolu.
Ciężka pierwsza połowa ale ja nadal wierzę w 3 pkt ![]()
Ale my jesteśmy fatalni i chaotyczni jprdl
Momentami to my im za friko oddajemy piłke tak mam wrażenie dla zasady
Alexis to ma gorszy zjazd niz Salah.
Kiedy patrze na Gakpo to stwierdzam, ze ostatni raz taka przyjemnosc z ogladania jakiegos piłkarza odczuwalem w czasach Christiana Poulsena.
Przedewszystkim nie ma nic na swojej usprawiedliwienie. Mo w jego wieku chodził jak samochodzik
Gdyby City zgarnęło Wirtza przed nami to dziś dosłownie gwałciłby nas