08.03.2025 - Liverpool - Southampton

I uwazam że nasi co poniektórzy rezerwowi są na tak niskim poziomie że przy wsparciu liderów musieliby przegrać z tak żałosna ekipa. Dodatkowo uważam że mamy marzec i własnej kilku chłopaków którzy mają w nogach znacznie mniej mogą dać nowy impuls na końcówkę sezonu bo zwyczajnie są bardziej wypoczęci i mogą to pokazać własnej w takich meczach. Jeżeli taki eliott w wieku 22 lat nie może wyjść w pierwszym składzie na mecz z Soto to trzeba się go pozbyć.

Środek pola powinnien bezwzględnie odpocząć i wyglądać Endo Jones eliott

Dobrze by było zacząć ostro i kontrolować mecz. Strzelić 2-3 bramki i mieć spokój. Później jest czas na zmiany, oddech dla starterów.

3 polubienia

Kurde są emocje! Wygrać dzisiaj i szykować się do PSG w dobrych nastrojach. Po konferencji Slota myślę, że będzie więcej rotacji.

Alisson

TAA - Quansah - Virgil - Tsimikas

Endo

Szoboszlai Jones

Salah - Nuñez - Diaz

1 polubienie

Jest skład

1 polubienie

Nie poszalał Arne z rotacją, dobrze, że chociaż Jota na ławie, bo ostatnie tygodnie bardzo średnie miał.

Martwi trochę brak Gakpo znowu, chyba jednak uraz poważniejszy.

1 polubienie

Zabezpieczyć wynik i zmiany. Dobrze, że Macca odpoczywa.

Brakuje Endo i eliotta. Quansah też mógł zluzować trenta lub ibou. Jeśli przejdziemy PSG no to wybór składu ok, ale gdybyśmy polegli z Francuzami to niestety będzie można się zastanawiać czy nie można było tu poluzować.

Nic czekamy na spektakl

Przed nami 3 mecze w ciągu 8 dni, w tym 2 ciężkie, liczyłem dlatego też, na jedną główną rotację - Konate. Trzeba na niego chuchać i dmuchać.

Tylko na jego pozycji dużo mniej się biega, a co z trentem tory w sumie wrócił po urazie prosto do składu i gra właściwie wszystko, a tam sprintów jest od groma

1 polubienie

Liczę na dobry wynik już do przerwy żeby Grav mógł trochę odpocząć.
Mam wrażenie, że ostatnio już dycha trochę rękawami.

Elliott też w nagrodę powinien dostać trochę więcej minut.

Nie będzie dobrego wyniku do przerwy. Będzie 0-0, maksymalnie 1-0.

To będzie trudny mecz. Nie rzuciliśmy się i nie zdusiliśmy ich w pierwszych minutach. Nie wiem, czemu.

Niestety, Betoniarek schodzi, więc szanse Świętych na dobry wynik drastycznie wzrastają.

Nie zdziwi mnie podobny mecz do tego z PSG tylko to Liverpool będzie w roli drużyny z Paryża. Zespół nadal jest bez formy i energii, brakuje też Alexisa.

1 polubienie

Póki co to Sou miało więcej sytuacji niż my zarówno dziś, jak i w Paryżu :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Nie da się patrzeć na naszą grę. Wstyd.

Diaz jak zwykle łeb w dół

Nie dał rezerwowych, którzy by flaki wypruli, dał Slot niemal cały 1 skład i tracimy bezsensownie siły przed meczem z PSG, bo nic nie gramy. Kompletnie.

Jacyś tacy niechlubni jesteśmy i się jakby za bardzo spieszymy, może to brak Macci, a może ogólnie jakoś jakości i spokoju w środku i z przodu

Nie klei się gra. Uważam, że Diaz i Nunez razem na boisku nie dają rady współpracować. Nasze akcje są mało dokładne i brakuje precyzji pod bramką.

Kostas nie powinien wychodzić na drugą połowe albo skończymy ten mecz w 10.

1 polubienie