Gdzie jest Chiesa?
Słabo to wygląda. Pachnie karnymi.
Gdzie jest Chiesa?
Słabo to wygląda. Pachnie karnymi.
Podasz jakis link do meczu?
Taki trochę ekstraklasowy vibe póki co, Puchacz chyba najlepszy na boisku:joy:
Nuda. Diaz kręci się w kółko, nawet jeśli jest potrajany, Elliottowi chyba nie chce się za bardzo biegać, młodzi jakby trochę przestraszeni grają bardzo bezpiecznie i rzadko pokazują się do gry w odpowiednich miejsach.
Nunez i Jones na boisko do 60 minuty to mus.
Prawie zasnąłem, wpuszczać Darwina to nawet jak odpadniemy to przynajmniej będzie ciekawie i śmiesznie
Elliott drugi raz w podstawie i drugi raz nic nie gra. Nie ma opcji, zeby on przeskoczyl w tym sezonie granie z lawki po 20-30 min.
Poziom żałosny nie ma co udawać. Jest jeden pozytyw i nazywa się quansah. On jedyny wygląda dziś jakby grał 2 ligi wyżej. Super że po słabym początku ostatnie mecze ma bardzo dobre.
Minusy
Eliott - chęci odmówic mu nie można ale generuje mnóstwo strat. Niestety w poukładanej taktyce słota nie ma na to miejsca i na ten moment Harvey chyba stracił najwięcej na zmianie managera. Sezonu zaraz wejdzie w 3/4 a Anglika na ten moment nie ma. Curtis i szobo odjechali.
Chiesa - mniej słaby niż Harvey bo nie notował tyle strat, ale w pierwszej połowie po prostu anonimowy. Za wolno podejmuje decyzję
Jota- mam takie wrażenie w ostatnim czasie jakby grał za kare. Nie ma on oszałamiającej liczby bramek w tym sezonie(wiem że głównie przez urazy) i rywalizując z diazem i nunezem na pozycji 9 to tylko po nim nie widze tego że chce być w składzie za wszelka cenę.
Słabe i nudne 45 minut. Plymouth trzeba docenić, bo dobrze się bronią i zagęszczają środek boiska na całej długości, szczególnie na własnej połowie.
Znacząco nam to utrudnia grę i zmusza do gry skrzydłami (przeważnie po stronie Díaza). Prawa strona, gdzie są Chiesa i Elliott bezproduktywna.
Coś czuję, że ciężko będzie napocząć tę konserwę.
Proszę, linki do meczu znajdziesz w kolumnie “Channel” na Footybite.to
Spojrzałem na statystyki Diogo z pierwszej połowy:
0/4 w pojedynkach powietrznych
1/5 w pojedynkach na ziemi
1/5 celnych podań
No ciężko było zagrać gorzej, ale Chiesa wcale dużo lepiej nie zagrał.
Jeszcze karnego dla nich zrobił… xD
Z taką grą to się pożegnamy z walką o puchar.
No to teraz będzie ciekawie
Zasłużone 1-0 Plymouth. To co grają dzisiaj nasi rezerwowi to jest kryminał!!!
Eliott chyba usłyszał kto na ławkę z trybun i dlatego tak wyciągnął obie lapy
O ku*wa! Co ten Elliott odwalił. Myślał, że jest Kelleherem.
To chyba najgłupszy karny, jakiego przeciwko nam podyktowali. I w dodatku w pełni zasłużony.
No to quadruple my ass…
Chyba trzeba wpuścić urugwajską bestię
Tu nie chodzi o bestię, tylko o podejście. Gramy dziś jak ostatnie lenie
Wgl taki mecz to najlepsze możliwe miejsce, żeby po prostu ograć zaangażowaniem przeciwnika, a tutaj jest jakieś stanie w miejscu i czekanie, że przeciwnik sam se wbije bramkę.
Chiesa i Diaz słabo, albo nawet bardzo słabo - podwajani czy potrajani i nie są w stanie za dużo zrobić. Zresztą rzadko kiedy my piłkę mamy w ich sektorach. Jota to wygląda jak 45 letni piłkarz oldboyów.
Cała pomoc za to nijak nie pomaga, nie są w stanie nawet swobodnie wymieniać piłki.
Teraz jest akcja w środku - Jota traci, ale od razu próbuje pressować - jakby Elliott się ruszył to by to zgarnął, a on stoi i się patrzy xD - jakby nie rozumiem czego on się spodziewał?
Ledwo słyszałem, że mamy przecież bardzo mocny i równy skład. Tymczasem drugi skład ma problem by poradzić sobie z ostatnią drużyną Championship, my nie mieliśmy ani jednej okazji, ani jednej. Dla Elliota już motoryka i fizyczność jest sporą barierą, by zostać graczem światowej klasy. Ale po dzisiejszym spotkaniu to tam jeszcze brakuje paru innych rzeczy, które nie wynikają z tego, że jest mikry i niezbyt szybko biega.
Gdyby ktoś pytał dlaczego Chiesa czy Eliot nie łapią się do składu to niech odpali sobie to spotkanie.