09.02.2025 Plymouth Argyle - Liverpool

Dziś o 16 wybieramy się na Home Park aby rozegrać czwartą rundę w ramach FA Cup. Inny wynik, niż awans Liverpoolu będzie sensacją. Plymouth zajmuje ostatnie miejsce w Championship. Spodziewam się dużej rotacji przed derbami Liverpoolu.

Kelleher/Jaros
Bradley-Gomez-Quansah-Tsimikas
Endo-McConnell
Elliott
Chiesa-Nunez/Jota-Diaz

Eleven w tym sezonie nie wykupiło praw, więc zostają strumyki.

4 polubienia

Rotacja może być solidna:

Niech chłopaki odpoczną przed tym lutowym maratonem. Natomiast na pewno nie można lekceważyć przeciwnika, bo to jednak wyjazd z drużyną Championship, więc jeśli wyjdziemy głębokimi rezerwami to czeka nas ciężki mecz.

1 polubienie

Gdzieś można obejrzeć mecz ?

adblocka odpalcie i jazda

Na tablecie z androidem też biega? Sa adbloki?

Nie wiem, czy nie lepiej dać Gomeza na PO, Bradley zagra pewnie w derbach, nie wiadomo czy Trent zdąży wrócić.

na tablecie bedzie gorzej z wyłączaniem wyskakujących okien. ale z tego co wiem opera ma wbudowanego adblocka (włączasz go gdzieś w ustawieniach opery)

Mlody jest, niech biega. Potrzebuje minut.

Włoski Ogier :heart:

1 polubienie

10 na 11 zawodników, którzy zagrają z Evertonem, nie ma dzisiaj w kadrze. O taką rotację płakaliśmy :slight_smile:

1 polubienie

Okej czyli czeka nas wielkie starcie włoskiego księcia z Tymi Puchaczem

Mam nadzieję, że Chiesa po tym meczu jeszcze będzie mógł zagrać

1 polubienie

@Kratos niekoniecznie tylko strumyki. Angielski ITV transmituje mecz, więc odpalasz VPN na IP z UK, zakładasz konto na ITV i oglądasz meczyk w dobrej jakości. :slight_smile: Daj znać, czy działa.

Btw, polecam zawsze sprawdzać na stronie LFC jaka brytyjska stacja transmituje mecz. Wtedy wiadomo, gdzie szukać potencjalnych streamów.

2 polubienia

Jak dla mnie za dużo zabawy, ale może ktoś skorzysta z porady :+1:

Jakiś link? Ma strim. Top nie widze

1 polubienie

No i Joe 8 minut wytrzymał. Szkoda.

Masakra, Gomez schodzi z kontuzją już po 8 minutach. :confused:

Nawet nie zauważyłem, żeby po było po jakimś kontakcie z przeciwnikiem. Może to być odnowienie urazu. Szkoda chłopa.

Wszyscy wiedzieli że tak się skonczy

Działa idealnie, dzięki :slight_smile:

Czy i ewentualnie gdzie jest możliwość obejrzenia meczu po jego zakonczeniu?

Ten McConnell potrafi zagrać w przód ?

Dawno się tak nie wynudziłem jak przez te 30 minut.

Ich specjalnie pominąłem. Dorzuć niewidocznego Jotę i beznadziejnego Chiese.

Angielski mówi „Pukacz” :wink:

1 polubienie

McConnell to pół biedy. Diaz i Eliott to jakiś żart w tym meczu.

Eliott w tym meczu wygląda tragicznie. Co dostaje piłkę to ją traci, zero zaangażowania i presingu, o podaniach nie wspominając.

Ale źle się to ogląda. Co Elliott lub Chiesa komuś poda to strata.

Jedynie podoba mi się jak hiszpański komentator krzyczy Pusiacz wcześniej mówił Puczacz.

Też śmiesznie. Teraz przy strzale powiedział Puciacz

1 polubienie