Potężna ławka xddd
Znaki
Po jednym dla nas ekitike i szobo. A inter to tak no ile wlezie, z 5 bedzie?
Potezna lawka
Nie no lecimy z nimi, zaczynamy dzis run wygranych do wiosny, wiadomo
Jak się uda strzelić to będzie dobrze, cudów nie ma co się spodziewać, stawiam 3-1 dla Włochów.
Dobra Łysy pokaż co wymyśliłeś. Mam tylko nadzieje, że nie będzie cycu ball jak za złotych czasów Radomiaka.
Mocny skład, czuję walkę i zaangażowanie. Natomiast jeśli chodzi o skład Liverpoolu to dzisiaj patronem jest Curtis “El Circulo” Jones.
Wirtz widzę wygryzł Isaka z ławki rezerwowych. Niepojęte są te manewry Slota, ale okay.
Zobaczymy co Ekitiké z Isakiem zdziałają i kto w ogóle będzie dostarczał im piłki. W linii pomocy nadzieja w Szobo i dobrej formie Alexisa. Oby Curtis ponownie zaliczył jakiś udział przy naszej bramce, bo żeby jakieś punkty ugrać będziemy tak minimum z dwa gole potrzebować.
Hughes, Edwards i Fabregas są dziś na meczu razem. Czyżby jakieś rozmowy?
my serio w akademii nie mamy żadnego napastnika, który moglby usiąść na ławce?
Swoja dziwi mnie to, że taki Rio postanowil przyjsc z jednej z najlepszych szkółek akurat do naszej
Serio? Skąd takie info?
Siedzi przecież obok😜,a tak na poważnie to sam jestem ciekawy?
z rodzicami Wirtza (agentami)?
Co może pójść nie tak ![]()
podobno siedzą pod jednym kocem i trzymają się pod nim za ręce. fotke dajcie a nie takie posty
zreszta z tego tweeta wynika tylko ze sa na meczu a nie ze sa razem, jest tez tam pewnie kilkadziesiat tysiecy innych ludzi i moze nawet jakis inny trener czy byly pilkarz
Gdzieś czytałem, że Fabregas będzie na meczu bo chce przeprowadzić analizę i się podszkolić bo Inter ich ostatnio mocno ograł. Edwards pewnie chce na własne oczy się przekonać czy można grać taką kupe chociaż często jak jest jakaś delegacja zarządu na trybunach to nasi potrafią zagrać top spotkanie.
To co, ile lejemy Makaroniarzy?
trochę mnie wkurzył że wirtz nie gra
Gramy, wygrywamy i 3 punkty do domu zabieramy!
Come on LFC ![]()
![]()
![]()