10.08.2025 Liverpool FC - Crystal Palace (Community Shield)

Może Nunez by wszedł ? strzeliłby w doliczonym czasie gry… A nie czekaj

1 polubienie

Karne od razu
znaaaaaaaki

Karne #znakiznakiznaki

Jedna zmiana została, może Gruzin na karne :sweat_smile:

Guehi się żegna z kibicami. Nie chce strzelać karnych nowej drużynie.

Jeszcze Guehi schodzi z kontuzją. Już nie tylko obecni ale i potencjalni przyszli obrońcy Liverpoolu z kontuzjami.

1 polubienie

Tutaj sa likity zmian? Nigdy nie bylo

Były do 5, a potem wszędzie wprowadzono 5.

Wydaje mi się, że zwykły skurcz i trochę zapobiegawczo zszedł

To kto u nas strzela?
Mo, Macca, Sobo, Virgil, Harvey albo Jeremi

Dałbym Gakpo na ostatniego

However, unlike in most other competitions where only five substitutions are permitted, teams in the Community Shield are permitted up to six substitutions

Salah myślałem, że przynajmniej do lutego pogra na jakimś poziomie. Niestety tak jak ostatnie dwa miesiące poprzedniego sezonu graliśmy w dziesiątkę tak wygląda , że cały sezon Salah zabetonuje prawe skrzydło od początku nowego sezonu i nie będzie nic grał. Gakpo też słaby ale on nigdy nie przekonywał nawet w najlepszej formie. Nie wiem gdzie ludzie widzą ten jego wysoki sufit. Sprzedaż Diaza to był błąd skoro nie ma żadnego dobrego gracza na rynku na tym poziomie. Rodrygo jak by przeszedł z Realu to będzie jak każdy, może oprócz Robbena odcinał kupony wspominaąc złote czasy z Mdrytu. Bayern kupił najlepszego gracza do wyjęcia na tą pozycję a my się osłabiliśmy bez sensu. Mamy dwóch ŚO i 4 klasowych graczy do środka pomocy. Jeżeli nawet nasza podstawowa,bramka, obrona i pomoc wyglądają lepiej niż Arsenalu czy City lub porównywlnie to atak i głębia składu leżą. Właściwie to nawet Chelsea ma większą głębię składu. OKIENKO na ta chwilę 4/10.

3 polubienia

Zaczyna się…Było 10/10 okienko, teraz już 4/10 xD

1 polubienie

Salah dostał nowy kontrakt i przestał grać.

2 polubienia

Powtarzam pytanie z jednego z towarzyskich meczów
Kto do karnych w tym sezonie bo Salah odleciał?

1 polubienie

A co wygląda to dobrze? Nie ma ławki, nie ma backupow dla stoperów. Nasz jedyny napastnik to kot w worku.

zapowiedz sezonu piekna xD

Nigdy nie napisałem że okienko było idealne, ale żeby pisać 4/10 to trzeba być niezłym odklejeńcem.

1 polubienie

kompromitacja na otwarcie sezonu, niezle