11.05.2025 Liverpool FC - Arsenal

Mnie też wku*wia sposób w jaki i dokąd odchodzi, ale dopóki jest w tej koszulce należy mu się szacunek za ostatnie lata.

8 polubień

Robertson dziadek pakuj się już i uciekaj do jakiegoś southampton

Zeby tak Andy potrafil strzelac.

Nigdy nie potrafił :smiley:

3 polubienia

konate co za głąb boże

Elliott wchodzi i traci piłkę w takim miejscu w ostatniej minucie… gość jest dla mnie do sprzedania, nie ma co się rozwodzić nad nim

1 polubienie

Żenada, że nie potrafiliśmy dobić zespół grający takie gówno.

Gdyby nie trent to byśmy to wygrali ez

No i fajnie, remis z najlepszą drużyną w Europie, elegancko

16 polubień

Ciekawe co ttam arteta będzie znowu umniejszał nam mistrza xD … nie wiem po co ten sługus z realu został wpuszczony

1 polubienie

Arsenal leci po majstra w małej tabeli big six !

Najlepsza drużyna na świecie dała przykład, jak tracić dwa gole a potem strzelić dwa gole. Klasa sama w sobie, nic tylko przyklasnąć.

Szkoda, bo remis taki niesmak pozostawia, zwłaszcza po pierwszej fajnej połowie i gry w przewadze. Błędy w drugiej połowie, marnowane sytuacje i remis wydaje się za cały mecz sprawiedliwy. Widać nastroje wakacyjne, bez wielkiego hurra, jeszcze dwa mecze w sezonie.

Japrd :smiley: Że tacy fani jeszcze są :smiley:

Ludzie, oni już myślą czy jechać na wakacje do Dubaju, czy jednak wybrać afrykańską przygodę :smiley:
Traktujecie tak poważnie te spotkania odkąd zdobyliśmy mistrzostwo? Ja tylko patrzę przez pryzmat tego żeby nie było żadnych urazów, a wynik nie ma kompletnie żadnego znaczenia. Oczywiście nie ma co przegrywać po 0-5, ale serio zluzujcie bo nie ma co się spinać o wynik. Mogliśmy wygrać, jest remis - i dobre jest.

2 polubienia

Arteta mówił, że się nie podda i się nie poddał. Szacunek.

1 polubienie

Na Anfield nawet towarzyski mecz z chłopakami z Bullerbyn trzeba traktować poważnie.

Moim zdaniem to kolejny mecz, który dobrze uwidocznił gdzie potrzebujemy wzmocnień - bezwzględnie boki obrony i porządny napastnik ;p dodałbym także do rywalizacji i naciskania na podstawowych zawodników środkowego pomocnika i środkowego obrońcę. 5 transferów… czy to naprawdę tak dużo? Uważam, że nie. Jeśli chcemy obronić majstra w przyszłym sezonie to nie widzę innej opcji

7 polubień

A nie no zajebiście, jak gramy na Anfield z zespołem grającym w 10, to najlepiej przegrać przecież, bo mistrzostwo i tak już jest to po co grać o jakąkolwiek przewagę mentalną na przyszły sezon xD

Ja też mam wywalone jajca w te mecze, gdy mistrzostwo zostało już zaklepane, ale jednak przed własnymi kibicami pasowałoby się pokazać z dobrej strony.

Wyniku nie ma co przeżywać. Smuci tak naprawdę tylko jedna rzecz, to, że TAA odchodzi, a Bradley nie jest i prawdopodobnie nigdy nie będzie godnym następcą… a w przełomowe okienko niestety człowiek nie wierzy.

1 polubienie

Modlę się, że kupimy napastnika, który nie ma problemu w trafieniem w bramkę, w prostej sytuacji.

Dla naszych chłopaków to ostatnio za dużo.

2 polubienia