Może warto dać młodemu szansę. Po co ryzykować kolejną kontuzję w meczu z zespołem z League one?
Kolego, nie bądź tak negatywnie nastawiony. Co do ewentualnego braku młodzieży, to nie fakt, a przypuszczenie. Z krytyką decyzji personalnych za ten mecz wstrzymałbym się do czasu ogłoszenia jedenastki. Jak mawia Zibi Boniek - spokojnie.
Arsenal zagrał rezerwowym składem plus Gabriel, ale ich jedenastka i tak wyglądała na mocną.
Manchester City zrobił kilka zmian, ale pojawił się m.in. Haaland.
Jeśli wierzyć Slotowi, to jutro będziemy mieli z 2-3 zmiany względem meczu z Arsenalem. Ja nie wierzę, będzie więcej.
Mamardaszwili - Ramsay, Konate, Gomez, Robertson - Jones, Mac Allister, Szoboszlai - Frimpong, Chiesa, Rio. Takie jest moje przeczucie. Konate pewnie po połówce z Virgilem. Szobo odpoczywał z Wolves, więc może zagrać, zaś Ryan musi usiąść, bo po przerwie na reprezentacje zagrał za każdym razem 90 minut. Wirtz miał małe problemy, pewnie usiądzie. Z Ekitike też nie ma sensu ryzykować na więcej niż godzinę gry. Podobnie Gakpo i Frimpong są po kontuzji, co najmniej jeden z nich powinien zostać oszczędzony. Taki skład i tak jest wystarczająco mocny, by wywalczyć awans. Jak wszystko będzie szło zgodnie z planem, to Nyoni może dostać szansę ławki.
Mecz na TVP Sport.
Po pierwszej akcji Barnsley, to zapowiada się ciekawie i facepalm.
Mecz bez faworyta chyba. To może być wyrównana gra.
Musimy po prostu grać wolniej, za szybko to wszytko dla Slota się przesuwa.
![]()
Świetna asysta Mac Allistera, rośnie forma Argentyńczyka.
Ale pierdolnal…
Znaki

Feddek w 11 min juz jakies 5 razy nazwiska pomylil jezu
On jest pijany? Mówił też że Gruzin obronił strzał a był słupek
Mamy piękny strzał, ale i małe wylewy w obronie. Rywal nie musi się jakoś wielce starać, aby dojść do okazji.
I o takie próby z dystansu ja walczyłem “noale” mityczny xG ich nie poważa to “nom szczylać zakazano” ![]()
Feddek od zawsze nie ogarniał imion i nazwisk. Kiedyś nawijał o Ryanie Sterlingu. Co ciekawe to kibic Liverpoolu.
Feddek za bardzo się uparł na Frimponga.
Doceniam Nahornego jak komentuje Feddek(kiepski dzban)
Ten dzban nic nie ogarniał. Pamiętam raz jak rozpowiadał w trakcie meczu LFC, że VVD odejdzie do Realu bo przeczytał coś na twitterze jakiegoś pijaka.
Nie no u mnie w rankingu Nahorny jest na dnie, a pod tym dnem jakieś 40 metrów pod tym jest Feddek w rankingu komentatorskim.
Ngumoha na pewno na plus, no musi on grać te 10-15 minut więcej, niektóre spotkania niech nawet rozpoczyna w podstawie, ma papiery na granie.
Jest przeciwnik z league one. Dlaczego Chiesa nawet nie próbuje wejść w pojedynek 1v1 tylko albo wrzuca do nikogo albo podaje do Frimponga? Ngumoha ciągle próbuje dryblingu, robić przewagę na skrzydle.
Szobo to jest jednak łebski gość.
Stwierdził że jak będziemy znowu podawać w obronie przez 90 minut to nic z tego nie będzie, więc strzeli jednego z dystansu, żeby móc spokojnie sobie bez presji móc klepać w środku.
Ziaja poniosło Cię z Nahornyn xD
Brawo Mama,groźny strzał
Polscy komentatorzy to jest specyficzny stan umysłu.
Błagam
od lat o mozliwość oglądania wydarzeń sportowych tylko i wyłącznie z reakcjami publiczności ![]()
Ich pierdzielenie do niczego nie jest mi potrzebne.