Jest słabo i trzeba drzeć o wynik. Goście mają lepsze sytuacje, my niewiele kreujemy, a strzelamy po błysku indywidualnym Szoboszlaia i Frimponga.
Szobo połowa imienia Jonjo Shelveya.
Nawet Barnsley nas gniecie. I to na Anfield. Wstyd.
Bieg Gakpo z butem w ręce to taki element humorystyczny w tym meczu. Uśmiałem się zdrowo.
Xabi musisz.
jaką młodzież? jak na ławce jest tylko Nyoni.
to akurat nic nowego, nie widzę różnicy w naszych meczach.
Te w TVP Sport to jest niezły kabaret, jak oni analizują tą pierwszą połowę
kompletnie nieprzygotowani
A on gra w ogóle?
Tylko, że to są rywale z 3 ligi. I to przeraża. Ale nie martw się. 10 mecz w sezonie bez porażki się szykuje.
Teraz według planu Slota wchodzi samuraj mieszać beton w środku pola. Najgorsze, że jak coś się sypnie, to nie mamy Chiesy na ławce.
Tylko w tym momencie go zauważyłem. Bezbarwny występ.
Szczerze? Gramy słabo, ale niektórzy to już samo nie wiedział o co się przywalić.
No bo chyba na tym polega że jak grasz z kimś słabszym to lepszy gracz da ci przewagę?
Przecież te bramki to wzorowe wykorzystanie tego że rywal broni we własnym polu karnym w 10. Najpierw kapitalna bomba z przed pola karnego. A potem wygranie pojedynku 1 na 1 i fajny strzał.
Teraz muszę się uderzyć w pierś. Wiem że zawsze pisałem o wiarze w swoich graczy i szacunek, ale na Boga. Mam nadzieję że już nigdy nie będę musiał oglądać Joe Gomeza w naszych barwach. Absolutnie koszmarny występ. Piłkę przyjmuje jak w A klasie. Nie zgadza się nic. Objezdza go właściwie każdy. Już z żółtkiem
Bliżej na 2:2 z trzecioligowcem u siebie niż na 3:1 jak na razie.
Absolutny wstyd, terror dla oka, tak bedzie dopoki slot nas trenuje
Rio ma więcej talentu niż cały nasz przód aktualnie. Zdobywaj chłopaku fizyczności i będziesz postrachem.
Po co? Przeciez mamy gakpo….
Polecam, lepsze od naszych meczów.
No Slot w końcu zauważył, że Barnsley to nie przelewki, trzeba w końcu wprowadzić ciężkie działa.
Może to wygramy jakimś cudem ![]()
Spokojnie,zaraz się rozkręci ![]()
Tak szybko zmiany? Jestem zaskoczony.
Te bramki to strzały 10 na 10 Dominika i Frimponga. Chciałbym zobaczyć jakąś akcję z kilkoma podaniami, w fajnym tempie. Już nie mówiąc o tym, że Barnsley wchodzi w nasze pole karne tak często, jakby to była Barcelona.
@Ziaja dzisiaj szansa na jedenasty mecz z rzędu bez porażki.
Slot dowiedział się kto jest dostępny na rynku trenerskim.
Dziękuje panie Mo Salah.