13.04.2025 Liverpool- West Ham United

Myślę, że dziś bez większego ciśnienia i po tygodniu przerwy, to powinniśmy spokojnie wygrać. Po ogłoszeniu nowego kontraktu, myślę, że Mo rozegra dobre zawody. Obstawiam, że co najmniej jedna dziś bramkę strzeli i może dorzuci jeszcze asystę, albo drugie trafienie.
Wynik czuję jakieś 3/4:1

Mamy pożądane zmiany na lewej obronie i w środku. Tsimikas i Jones. Zobaczymy jak się spiszą i kto pierwszy będzie chciał posadzić ich z powrotem na ławce. :wink:

Uważam że dziś bez ciśnienia i pewne zwycięstwo. Wyniki Arsenalu dają nam psychiczny spokój, a natężenie meczów zdrowie w płucach i nogach. Dodatkowo rywal czyli west ham Pottera to wyjątkowe miernoty, a trener mocno orzeceniony

Zaczyna sie pokaz sędziowski

nie mogli dac kilka meczów wczesniej tego kontraktu Salahowi? :smiley:

1 polubienie

Zaje…cię MO King na prawej falandze rządzi,czekam na braneczkë)

Weź gościu bo się nie chce aż czytać tych pijackich wypocin

4 polubienia

Widać luz w grze i kontrolę. Podania po ziemi, szybka wymiana pozycji i są sytuacje. Spokojnie powinniśmy jeszcze coś strzelić, van Dijk lekceważąco do rywala, oby nie popełnił babola. Alison na posterunku.

1 polubienie

Czy tylko ja mam wrażenie, że VVD rusza się dziś jak mucha w smole?

Pozwolił się wyprzedzić Solerowi, przez co stworzył WHU okazję sam na sam z Alissonem, który dwukrotnie wybronił nas w tamtej akcji przed stratą gola.

Salah objechał kilka razy tego młodego 19-latka (Oliver Scarles) i wypracował bramkę. Trafił mu się dobry przeciwnik na przełamanie słabszej formy.

WHU przeważnie się broni, ale jak już im się zechce wyprowadzić kontry, to widać, że są groźni. Nie można stracić koncentracji i koniecznie trzeba podwyższyć prowadzenie.

1 polubienie

to juz kolejny mecz, w którym gra słabo i zaraz wróci do ksywki Van Radar. Koniecznie trzeba latem CB kupic na poziomie jego i Konate.

1 polubienie

Jota w sumie nic nie zrobił znowu przez całe spotkanie. Poza bramką w derbach, to w sumie się kopie po czole przez już chyba kilkanaście spotkań. Największa zagadka dlaczego mimo niezłej konkurencji on wiecznie gra w pierwszym składzie.

@Bocian jeszcze można kombinować z Chiesa, czy nawet Elliottem/Szobo. Myślę, że ciężko grać gorzej niż Jota

Niezłej? Chodzi Ci o równie kopiących się po czołach Nuneza i Gakpo? :stuck_out_tongue:

E: W pierwszej połowie Portugalczyk grał moim zdaniem nieźle (jak na jego formę). Mam wrażenie, że jego zadaniem było głównie branie na siebie obrońców i odgrywanie na skrzydła. Ale fakt, jest to baardzo poniżej jego poziomu.

Pomysł z Szobo na cofniętej dziewiątce moim zdaniem godny próby. Chiesa jest już chyba skreślony, może się opierdala na treningach chłopak, albo spóźnia, nie wiem xd

Gramy dalej to samo łajno

1 polubienie

Van Dijk nie ogarnia tego co się dzieje wokół niego :person_shrugging:

1 polubienie

a Robertson po raz kolejny łamię linię spalonego.
Kurde pierwsza połowa fajna pod kontrolą, drugą gramy piach.
ratuje nas Alisson

1 polubienie

A też kutafon z gwizdkiem każde pierdniecie gwiżdżę dla WHU, a nam to trzeba nogę próbować urwać, żeby gwizdka się doczekać

Andy zawalił spalonego, nie pierwszy raz. W tej końcówce sezonu ciężko będzie powiedzieć coś dobrego o nim. Tempo trochę siadło, west ham doszedł do głosu, Alison ratuje nam tyłki.

Nie rozumiem tego, dlaczego Slot ściągnął Tsimiego z boiska.

6 polubień

Czemu ci wszyscy uczniowie/wielbiciele trenerscy Guardioli zawsze odwalają jakieś szachy 8d zmieniając zawodników i próbują bronić 1-0 w drugiej połowie. Tyle ile Arteta przewalił w ten sposób punktów 4senalowi to nie idzie policzyć. Panie Slot, proszę nie iść tą drogą…

1 polubienie

To jest jakiś sabotaż.

Ściągnięcie Joty i Tsimiego zabiło nam mecz.

Co może pójść nie tak, jak momencie, gdy gramy dobrze wprowadzimy po kolei wszystkich zawodników bez formy.

1 polubienie