Odróżniaj hejt od krytyki.
A była jakaś dyskusja, czy Gomez jest podatny na urazy? Przecież to od dobrych 4 lat wiadomo.
Odróżniaj hejt od krytyki.
A była jakaś dyskusja, czy Gomez jest podatny na urazy? Przecież to od dobrych 4 lat wiadomo.
Ale ogólnie to Wirtz jest cudowny. Robi co chce. Kapitalnie się go dzisiaj ogląda.
No, ale ta strata Wirtza teraz to tragedia, za długo myśli czasami…
No Niemiec zaczyna czuć tą ligę.
Pewnie, miał jeden sezon bez kontuzji, gdzie dużo grał u Kloppa i ludzie pisali, że on nie jest podatny, tylko miał dwie duże kontuzje w przeszłości.
To wynik mam wrażenie zbyt bliskiego ustawienia przy sf, zazwyczaj piłkarze są dalej ustawieni, tu akurat naprawdę nie miał czasu. Ale tak strata fatalna.
A nie można wspierać i Slota i Salaha
No właśnie On miał chyba bodaj 2 sezony, gdzie w miarę często grał, a tak to wiecznie kontuzje, a typo tu jest od 2015 roku, więc 2 sezony na 10 lat to trochę za mało.
No tak szokujące że ofensywny gracz straci piłkę pod polem karnym rywala
Była, ale czasem wypadał na parę meczów, a czasem na miesiące. I raz grał w miarę regularnie, a raz nie grał prawie w ogóle.
I uprzedzam to co zaraz ktos napisze ta strata Wirtza z przed momentu to tylko wina szoboszlaia bo ja nie wiem na cholerę on czekał zamiast wrzucić te piłke to wolał klepać przez środek boiska jak nasi obrońcy są pod bramką
Kurde ten Gravenberch cień piłkarza z poprzedniego sezonu
Nie zgodzę się, ale krzywdę jemu i drużynie robi to, że gra tak wysoko. To jest nie potrzebną zmianą rozwojową moim zdaniem.
W zeszłym sezonie podobnie się tak nabierali. Jak notował np. asysty z Bayerem.
kuźwa Jones ostatnio poezja zupełnie inny gracz niż przez ostatnie lata
Maca to jest tragedia,co chłop zalicza zjazd to nie mam pytań,wolałbym oglądać jakiegoś młokosa żeby ogrywał się niż go
Takie wejście bez żadnej kartki? Niezły cyrk
Ależ to się dobrze ogląda. Brighton w zasadzie bez większych szans, oprócz tej, która wybronił Ali. Czuć 3 punkty w powietrzu.
Myślę że on grywała podobne mecze. Po prostu brakuje mu regularności. Teraz taka jest i liczę że będzie dłużej trzyma poziom. W 100% zasługuje na pierwszy plac.
XD przecież to klasyka.
No niech gra Jones przez chwilę. Maca wiadomo, że od końcówki zeszłego sezonu grał z urazem, potem okres przygotowawczy, a teraz wpisał się z tym w “formę” drużyny.