Mamy wuefistę z pełnymi gaciami. Ot, cala tajemnica.
wygrywamy i jest zajebiście)
Kerkez świetnie podłącza się do akcji ofensywnych dzisiaj. ![]()
Najbardziej mnie cieszy, że zarówno on jak i Wirtz to już nie Ci sami piłkarze co w pierwszych miesiącach sezonu.
Bramka do szatni, elegancko. Brighton nie daje się zdominować, ale bez naszych poważnych błędów nie zapowiada się na to, że stworzą coś w ofensywnie.
W drugiej połowie wejdzie egzekutor Ekitiké i ich wyjaśni strzelając na 2-0.
Salah przeczytał forum i jak zobaczył że zestawia go się z Gakpo to zaczął grać bo wstyd.
Hahaha Feddek nie ironicznie porównał Robbena z Gakpo XD
Alisson zara se do bramki wbije
A Wirtz to w ogóle jest na boisku?
Ładna bramka jonesa
Kerkez powoli przebija Robertsona
Nooo ładna akcja. Taki Liverpool się ogląda z przyjemnością.
Jest jest, ale nasz topowy światowy obrońca ledwo ledwo już się trzyma na nogach ![]()
Salah znowu beznadziejnie.
Do przebicia Robertsona to potrzeba mu:masy asyst,lat doświadczenia,charakteru walczaka,ligi mistrzów,2xPl i ogromu zaangażowania i serducha oddanego dla klubu.Chyba,że mówimy o obecnym Robo to inna sprawa,jeśli nie to nie ujmuj spokojnemu top 5 lewych obrońców XXI wieku.
To, że trener może nie dorastać do poziomu Liverpool F.C., nie znaczy, że klub stracił swoje DNA
Jak gramy? Nie mam możliwości oglądania.
Najlepszy mecz w tym roku w sumie.
Rozumiem, że masz małego pyrtusia, ale przestań leczyć swoje kompleksy pisząc bzdury na temat innych. Mo dziś jeden z lepszych występów w tym sezonie.
ja rozumiem, że Ty niewiele rozumiesz, ale ok.
Oby więcej takich spotkań do końca sezonu, klasa.
Cuda, Salah świetny chyba najlepszy na boisku. Karny odgwizdany na nim pierwszy raz od 1410.