14.02.2026 Liverpool FC - Brighton & Hove Albion (FA Cup)

Mamy wuefistę z pełnymi gaciami. Ot, cala tajemnica.

1 polubienie

wygrywamy i jest zajebiście)

Kerkez świetnie podłącza się do akcji ofensywnych dzisiaj. :clap:

Najbardziej mnie cieszy, że zarówno on jak i Wirtz to już nie Ci sami piłkarze co w pierwszych miesiącach sezonu.

Bramka do szatni, elegancko. Brighton nie daje się zdominować, ale bez naszych poważnych błędów nie zapowiada się na to, że stworzą coś w ofensywnie.

W drugiej połowie wejdzie egzekutor Ekitiké i ich wyjaśni strzelając na 2-0.

2 polubienia

Salah przeczytał forum i jak zobaczył że zestawia go się z Gakpo to zaczął grać bo wstyd.

Hahaha Feddek nie ironicznie porównał Robbena z Gakpo XD

Alisson zara se do bramki wbije

2 polubienia

A Wirtz to w ogóle jest na boisku?

Ładna bramka jonesa

Kerkez powoli przebija Robertsona

Nooo ładna akcja. Taki Liverpool się ogląda z przyjemnością.

Jest jest, ale nasz topowy światowy obrońca ledwo ledwo już się trzyma na nogach :blush:

Salah znowu beznadziejnie.

Do przebicia Robertsona to potrzeba mu:masy asyst,lat doświadczenia,charakteru walczaka,ligi mistrzów,2xPl i ogromu zaangażowania i serducha oddanego dla klubu.Chyba,że mówimy o obecnym Robo to inna sprawa,jeśli nie to nie ujmuj spokojnemu top 5 lewych obrońców XXI wieku.

To, że trener może nie dorastać do poziomu Liverpool F.C., nie znaczy, że klub stracił swoje DNA

Jak gramy? Nie mam możliwości oglądania.

Najlepszy mecz w tym roku w sumie.

1 polubienie

Rozumiem, że masz małego pyrtusia, ale przestań leczyć swoje kompleksy pisząc bzdury na temat innych. Mo dziś jeden z lepszych występów w tym sezonie.

ja rozumiem, że Ty niewiele rozumiesz, ale ok.

Oby więcej takich spotkań do końca sezonu, klasa.

1 polubienie

Cuda, Salah świetny chyba najlepszy na boisku. Karny odgwizdany na nim pierwszy raz od 1410.