Znaczy się, jak ktoś krytykuje Slota za ten skład to jest po prostu lunatykiem. Nie wiem co więcej musiałby zrobić, żeby nie dać argumentu swoim najwierniejszym hejterom? Chyba tylko zagrać od początku Chiesą xD
Myślę, że takiego ryzyka nie ma ![]()
Skład jak na Slota to dość ciekawy. Wygląda, że będziemy grali diamentem z Flo na 10tce i Hugo z Alexem z przodu. Szkoda, że nie ma Rio, ale było do przewidzenia.
Dlaczego lunatykiem? Przecież widać że chłop stawia vabank i nie ma pomysłu. Tonący brzytwy się chwyta. Wydaje mi się, że Ci co narzekają to bardziej na fakt że najważniejszy mecz sezonu a tutaj wychodzimy z myślą “zaryzykujmy”, to nie ma nic z tym co było trenowane przez 2 lata jego pracy xD
Tylko że z tego „trenowania” nic nie wynika. Już lepiej zaryzykować wszystko i może pyknie niż liczyć, że zatrybi coś co nie działało przez długi czas
Wydaje mi się że na boisku będzie to 442.
W pomocy diament, Graven na 6, przed nim Szobo i Maca, przed nimi Wirtz. No i gramy na dwóch napastników. Do boju. Nadzieja mała, ale zawsze ta nadzieja się tli jak się kocha tą drużynę.
Panie Slot, jak już Pan czytasz forum LFC.pl i kopiujesz taktyki, to żeby chociaż ten wynik też skopiować. Będziemy wdzięczni.
@carlos03 Mamy 2 gole do odrobienia, więc chociaż (pierwszy raz w sezonie?) spróbuje na 2 napastników, a jak nie pyknie wypuści krakena na podmęczonego Hakimiego.
Wybaczcie, zwykle się nie unoszę na forum. NO, ALE, NO D*BIL ! ! ! Nasz jajogłowy D3BIL! Kurde no, Isak wraca po takiej ciężkiej kontuzji i on go daje w pierwszym składzie na taki mecz -,- Po prostu tonący brzytwy się chwyta …
Stawiam na 4-4-2 w diamencie. Musimy spróbować zdominować środek pola, a Ekitiké będzie bardzo potrzebował wsparcia w ataku.
Oby Anfield nas dzisiaj poniosło. Dopóki PSG ma 2 gole przewagi można I trzeba wierzyć, że powalczymy o strzelenie pierwszej bramki, a później to już bez tremy i za ciosem.
Dogrywka jest możliwa, awans LFC po 90 minutach raczej mało prawdopodobny.
Rok temu przewaliliśmy po słabej serii jedenastek. Może w tym roku dla odmiany wygramy w karnych?
Mamy kim straszyć z ławki - Rio, Salah, Gakpo, Robbo, Jones… Chiesy nie liczę, bo wejdzie dopiero jak już będzie naprawdę krytycznie.
YNWA Panowie. Walczcie!! ![]()
Anfield żyje, czy Anfield nas poniesie ?
Ja ostatnio podchodziłem pesymistycznie do meczów the Reds ale dzisiaj czuje,że będzie moc
i awans!
Salah smutny i wzruszony
Zamknij mi Pan mordę, Panie Slot
Zawsze mnie rozwalają gwizdy i zagłuszanie hymnu ligi mistrzów. Jedyne trofeum, o które walczymy i niby tak bardzo chcemy, ale nie szanujemy.
To pokłosie tego co się działo w finale w Paryżu przeciwko Realowi. Jak UEFA oskarżyła naszych kibiców o przyczynę przesunięcia finału. Kiedy to francuski dzicz próbował szturmować bramki bez biletów.
Tam się dzieje coś niedobrego, van Dijk też był dziwny, i to nie było skupienie, a bardziej wk… wienie…
Robimy awans - róbcie screeny bo dzisiaj awansujemy do półfinału!
Uwaga mamy celny strzał w dwumeczu!!!
Tutaj w ogóle nie na pomysłu na grę
No na razie dobrze to wygląda, może się coś uda ugrać.