14.04.2026 Liverpool - PSG

Dobrze to wygląda? Ja nie oczekiwałem, że my w 10 minut odrobimy choćby bramkę, ale no znów człapiemy i patrzymy co grają Francuzi…

3 polubienia

Paryżanie klepią pilłą jak Livs za najlepszych czasów Kloppa

1 polubienie

My gramy taką padake, że 12 minut bez bramki w plecy to dobra gra?
Przecież za Kloppa to my byśmy tu już 1-0 wygrywali a Paryżanie nie wyszliby ze swojej połowy. To co ja tu widzę to totalny brak pomysłu, zero taktyki, ot rzuceni zawodnicy na pozycję i może ktoś, coś wykombinuje.

1 polubienie

PSG już zaczyna pokazywać, że jest drużyna lepsza, lepiej ułożona i prowadzoną. Musimy liczyć na jakiegoś wielbłąda Paryżan, który da nam trafienie kontaktowe. Bez tego nie widzę szans na podjęcie walki o awans

1 polubienie

Arne wie, ze najlepiej straty odrabiać w okolicach 55 minuty, a nie tak od razu.

1 polubienie

Jakby tak podkupić PSG trenera, u nich widać zgranie, budowanie akcji nie jest przypadkiem jak u Slotejro.

Ale ten zespół jest cienki. Co ty zrobiłeś z Liverpoolem, Slot? LKE to odpowiednie rozgrywki na tę mierną zbieraninę.

1 polubienie

Brakuje nam kogoś takiego jak Vitinha. Facet dostaje piłkę, szybkich kilka kroków by uwolnić się spod pressingu i podanie progresywne.

Może Thiago w przerwie wznowi karierę?

Isak póki co ciało obce, uwolnić Gakpo!

1 polubienie

Gdyby Dembele zostawił piłkę Nevesowi to tutaj bylibyśmy bez szans. Dobrze, że odezwał się u Francuza egoizm

1 polubienie

Mi to się wydaje że my nawet gola nie strzelimy a dostaniemy jednego czy dwa, padaka totalna.

4 polubienia

Czyli Isak zaraz z golem

Isak to narazie flop dekady

2 polubienia

Tak naprawdę to spokojnie 3/4 jedenastki PSG miałoby u nas pierwszy sklad

1 polubienie

Co wy gadacie Paryżanie ewidentnie osrani, robimy ich dzisiaj leciutko.

Nie wiem jak wy, ale ja widzę progres i pomysł. Gramy tragicznie ale to część taktyki by PSG nas zlekceważyło, a gola nie straciliśmy tak wcześnie i mamy jeden już strzał celny. Takie som fakty.

1 polubienie

Eh niby człowiek wiedział, a jednak się łudził

PSG nie ma słabych punktów niestety. Dobrze bronią, dobrze kreują i niebezpieczni w kontrach. Jedynie błędy indywidualne moga im zaszkodzić, choć obstawiam, że to my dostaniemy pierwsi gonga.

1 polubienie

A więc ten masterplan to laga na Isaka xD

Ja już więcej nie zniosę.

1 polubienie