Tak mi się dobrze oglądało trzy pierwsze mecze pod względem sędziowania. A tu już kilka dziwnych decyzji. Patrzę, a to Olivier. Kiedyś miałem go za najlepszego sędziego…
No Olivier ma tę dziwną tendencję, że ustawia poziom dozwolonej agresywności na jakimś poziomie, a potem w trakcie meczu to zmienia.
Jota tak katastrofalnie dzisiaj wygląda, że chyba coś strzeli.
mam wrażenie że ten filmik z wkręcania piłki zza bramki trenta nie było przypadkowe. praktycznie za każdym razem trent próbuje wkręcić i nie wychodzi to najgorzej
Trochę nudy, ale Nottingham niewygodna drużyna plus Slot póki co super wchodzil w drugie połowy więc myślę że jeszcze będzie dobrze
Ja się nie martwię , bo pierwsze połówki mamy spokojne i od 46 minuty dopiero podkręcamy tempo.
W sumie jako zespół gramy ok tylko Jota dzisiaj nie dowozi i to jedyny piłkarz który mnie dzisiaj irytuje.
Gramy trochę za wolno jak na to co graliśmy w ostatnich spotkaniach, zawsze z przyjęciem, mało z pierwszej piłki.
Trochę jakby się pomieszała piłka Slota z tym co prezentowaliśmy za Kloppa + sporo niedokładnych podań i słabych przyjęć w kluczowych momentach.
@mateo227 Zakładam, że jesteś być może trochę ogarniczony, żeby zrozumieć skrót myślowy, ale poprawię to specjalnie dla Ciebie
3 wygrane z rzędy więc pora na remis z mini Arsenalem. Szkoda że bez Nuneza bo on sam by ten mecz wygrał.
No słabiutko Jota i Robbo… jest problem trochę w tym rozegraniu. Strasznie szarpany mecz.
balonik ostatnie 2 tygodnie pompowany i skończy się głupim 0:1…
Było dzisiaj choć jedno celne podanie w polu karnym?
Dawać Chiese za Salaha
@BadBoy1920h really?
No to się nachwaliliśmy naszej gry
Santo wyrolował Slota taktyką jak przedszkolaka.
Ehh… Nie lubię mieć racji. Gramy piach.
Na ratunek Tsimikas i Jones. Dramat. Obym musiał to odszczekać…
Chłopa nie ma nawet na ławce, to gdzie on ma wejść ?
Bradley w poprzednim sezonie był wartościowym
zmiennikiem. Dziś biega jakby był bez doświadczenia. Zdecydowanie najsłabsze ogniwo od zmiany.
Salah dziś na drugie to ma samolub.
Mysle ze ten mecz idealnie pokazuje jak tragiczną mamy głębię składu w środku pola. Naszymi zmianami jest Curtis Jones i przesunięty prawy obrońca do środka. Średnio to wygląda, a to dopiero początek, martwiąca jest wizja gry co 3 dzień i następnych kontuzji
Kogo byś dzisiaj tam nie wstawił to byłoby tak samo źle przy takiej grze naszego przodu.
Salah postanowił doszlusować do poziomu Joty i reszty.
Nie wiem co Slot miał na myśli wpuszczając Jonesa ?