16.02.2025 Liverpool - Wolverhampton Wanderers

Arnold dzisiaj dwa zagrania lewą nogą na poziomie prawej nogi Robertsona.

1 polubienie

Strzelić drugą i kontrolować to. Za marzenia nie karaja xd

Ale ten Toti elektryczny, gościu wygląda jak Sakho, czy Lovren za swoich „najlepszych” występów.

Ale Hooper ma obsrane gacie żeby coś gwizdać przeciw Liverpoolowi xD

1 polubienie

Wgl co robi Slot u nas? Nie jest zawieszony za tą kartkę?

Dla tych co wiecznie marudzą na sędziowanie to mam wrażenie, że sędzia robi wiele pod nas.
Żółtą już powinni mieć Graven i Virg, a mają Doherty i Perreira za protesty😅
Ale jak dla nas się gwiżdże to spoko, a coś przeciwko nam to wszyscy źli i skorumpowani nie ?

1 polubienie

FA bedzie jeszcze rozpatrywało tą sytuacja i chyba też czekają na raport olivera co takiego slot powiedzial. wiec jeszcze finalnego werdyktu nie ma

Odwołali się więc do czasu rozstrzygnięcia może być na ławce. W efekcie najprawdopodobniej nie będzie go na ławce z City.

W meczach, gdzie raczej i tak wygramy, bo gramy z Wolverhampton u siebie, to mogą… chciałbym coś takiego w meczu przeciwko City czy Arsenalowi, o Evertonie nawet nie chcę dodawać.

1 polubienie

Tylko niech pamiętają o tym jęczący, że nieraz w podobnych sytuacjach kartek nie łapiemy.
Bo jak przeciwko nam są sytuacje to jest wyliczanie ile to kartek już powinno być.

Ja będę jęczał, bo niemal zawsze w szlagierach jesteśmy tymi poszkodowanymi, ale jak gramy ze słabymi Wilkami, to jesteś pierwszy by się odzywać XD

Coś w tym jest, w takich meczach z reguły sędziowanie jest na poziomie. Jednak gdy gramy z arsenalem, city czy innym tottenhamem to już tak nie do końca ten poziom jest zachowany. W meczy z evertonem gdyby ktoś z naszych zagrał tak jak Doku na MacAllisterze w zeszłym sezonie to byłby karny i z góry czerwona kartka. Co w sumie byłoby dobra decyzją, jednak nie jeżeli chodzi o liverpool.

@amciek2 Z tego co idzie wyczytać to najwcześniej po meczu z Newcastle może zacząć obowiązywać zawieszenie. Do środy mamy czas na ustosunkowanie się do zarzutów, potem bedzie rozprawa jakby. Całość może potrwać do 2tyg. Ale ciekawe jak to rozwiążą. Bo może i się uwiną do meczu z city…

Przeciągnęli żeby wywalić go na istotniejszych rywali :wink: w końcu to FA …

Z Fulham to szlagier :sweat_smile:?
Do tej pory z Fulham i z Evertonem nie zgadzałem się z większością.

skoro kazdy porównuje szobo do hendo, to warto zauważyć ze tak samo nabiega za wykonującym karnego salahem

A ja ich tu podałem czy Ty z dupy zaczynasz dopasowywać to, co dla Ciebie wygodne?
Zresztą idę się skupić na meczu, bo faul przed karnym pominąłem przez forum ;c

I czerwona dla Konate mogła spokojnie być. Ale byłaby tu jazda w odwrotnej sytuacji. Do tego znowu żółta za protesty dla przeciwnika.
Ja podkreślam po prostu, żebyście pamietali.

Żółtą dla Joty nierozdana. To Oliver dla Evertonu to pikuś przy dzisiaj Hoperze dla nas…

Sędziowanie w tej lidze to parodia. Powinniśmy grać w 10…

Mógł Hooper wywalić Konate, oczywiście. Ale czekam na takie korzystne decyzje dla nas w ważnym meczu, z Arsenalem albo City, a nie z Wolves przy 2-0.

Jak możesz czekać na korzystne, nie powinno być takich. Sędziowanie jest nie równe w tej lidze, większość sędziów już by wywaliła Konate.