Ale Macca tam był spóźniony i spowodował upadek zawodnika Wolves, który był w dobrej sytuacji. Za to Diaz typowe pradolino. Dawno już nie było kontaktu z zawodnikiem to się przewrócił. Jeśli tak bardzo chcesz argumentów.
Za co niby konate miał dostać czerwo?? Pierwsze żółtko było już na wyrost a potem uderzył gościa z bara i tyle.
Przestanmy się zachowywać tak że sędzia może dać za każdy faul żółtko.
Moim zdaniem sędzię spokojnie mógł dać nam jedno żółtko więcej za te faule w środku. Nie mamy prawa narzekać sędziuje wzorowo
Pierwsza za przerwanie kontry i odkopanie piłki. Druga za łokcia
@Kajojojek13 w każdym razie w pierwszej sytuacji te dwie składowe się złożyły na żółtą. Druga mogła być druga żółta nie musiała( rzeczywiście z tym łokciem się pomyliłem, trochę umyślnie zresztą
), ale w drugą stronę byłby płacz ![]()
Poza tym Slot by go nie zmienił, jakby nie czuł, że mógł wylecieć.
Jakiego łokcia? Odklejony jesteś fest. Idź na Kanonierków tam się dogadacie : )
Od ostatniego meczu z Evertonem odechciewa się tu czytać co niektórych. Albo nie co niektórych, konkretnie to Ciebie @Loku64. Z turbo centrysty zrobiłeś się parodystą, próbując teraz wrzucać każdy możliwy kamyczek do ogródka Liverpoolu. Aż do porzygu.
Ale tam nie było łokcia!! Poszedł głową nie trafił i uderzył rywala barkiem. Fabuła jak najbardziej w życiu nie czerwo. Przestaną naciągać przepisy jak ci pasuje pod tezę.
Pierwsza karta mogę uznać ok, ale jaka to kontra kiedy rywal odbiera piłkę 5 metrów od swojego pola karnego, a zespół liv cały ustawiony?
Diaz upadł, ale kontakt był. To nie była czysta symulka!!
Ale ja podkreślam, że chodzi mi o rozdmuchanie, bo zawsze są argument w podobnych sytuacjach przeciwko nam, jak to jest źle. Po prostu jak reagujecie to będziecie pamiętać i o to mi chodzi ![]()
Jak to wychodzi, ze w prawie wszystkich sytuacjach z sedziami widzisz co innego jiz reszta forum? Faul, brak faulu, teraz łokiec dla odmiany.
Wy powinniscie isc na zawodowych sędziow, co jeden to lepszy. Ogolnie najlepszy dzisiaj na boisku jest ten czorny Francesco Toti, ciezko bedzie mialo Wolves z taki asami na obronie w walce o utrzymanie.
Dobrze, że ściągnął Konate bo przy Oliverze już by wyłapał czerwo.
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego gramy tak fatalnie odkąd strzeliliśmy na 2:0?
Czemu nie było varu przy tym nieuznanym golu?
Bo był z pol metra minimum spalony…
Gdzie tu był półmetrowy spalony?
Z tej perspektywy wydawało się, że zawodnik bliżej Joty złamał linię i dziwne mi było, że nikt na VAR tego nie sprawdzał.
Liczy się od barku Mo. W każdym razie ewidentnie wysunięty, czy to 40, czy 70 cm ciężko ocenić ![]()
Ależ Jota próbował dziwnie to naciągnąć xD
Mógł chyba sam spokojnie kończyć.
Jota kompromitacja. Padolino totalne.
To już 2-1 dla Agbadou, ale dawno nie widziałem dwóch takich kloców w jednej drużynie.
Dobra mają remis, po jednej zawalonej
W sumie niepierwsze takie padolino, raz podobne mu gwizdnęli. Pamiętacie
?
Nie żebym się czepiał, ale może nauczysz się edytować swoje posty?? No kurde tu aż prosiło się abyś odpowiedział to w poscie wyżej, a nie 50 postów po 1 zdaniu nabijasz…
@Loku64 Nie szukam zaczepki tak jak Ty, ale są sytuacje gdzie spokojnie możesz edytować. Ja nie piszę, o postach które sa w odstępie powiedzmy 15-20min. Ale tutaj? Co minute nowy post do tego samego.
Mógł, ale podejrzewam, że chcą pomóc Mo w zdobyciu korony, to było zbyt naciągne.