16.02.2025 Liverpool - Wolverhampton Wanderers

Ale Macca tam był spóźniony i spowodował upadek zawodnika Wolves, który był w dobrej sytuacji. Za to Diaz typowe pradolino. Dawno już nie było kontaktu z zawodnikiem to się przewrócił. Jeśli tak bardzo chcesz argumentów.

Za co niby konate miał dostać czerwo?? Pierwsze żółtko było już na wyrost a potem uderzył gościa z bara i tyle.

Przestanmy się zachowywać tak że sędzia może dać za każdy faul żółtko.

Moim zdaniem sędzię spokojnie mógł dać nam jedno żółtko więcej za te faule w środku. Nie mamy prawa narzekać sędziuje wzorowo

3 polubienia

Pierwsza za przerwanie kontry i odkopanie piłki. Druga za łokcia

@Kajojojek13 w każdym razie w pierwszej sytuacji te dwie składowe się złożyły na żółtą. Druga mogła być druga żółta nie musiała( rzeczywiście z tym łokciem się pomyliłem, trochę umyślnie zresztą :sweat_smile:), ale w drugą stronę byłby płacz :stuck_out_tongue_winking_eye:
Poza tym Slot by go nie zmienił, jakby nie czuł, że mógł wylecieć.

Jakiego łokcia? Odklejony jesteś fest. Idź na Kanonierków tam się dogadacie : )

1 polubienie

Od ostatniego meczu z Evertonem odechciewa się tu czytać co niektórych. Albo nie co niektórych, konkretnie to Ciebie @Loku64. Z turbo centrysty zrobiłeś się parodystą, próbując teraz wrzucać każdy możliwy kamyczek do ogródka Liverpoolu. Aż do porzygu.

2 polubienia

Ale tam nie było łokcia!! Poszedł głową nie trafił i uderzył rywala barkiem. Fabuła jak najbardziej w życiu nie czerwo. Przestaną naciągać przepisy jak ci pasuje pod tezę.

Pierwsza karta mogę uznać ok, ale jaka to kontra kiedy rywal odbiera piłkę 5 metrów od swojego pola karnego, a zespół liv cały ustawiony?

Diaz upadł, ale kontakt był. To nie była czysta symulka!!

Ale ja podkreślam, że chodzi mi o rozdmuchanie, bo zawsze są argument w podobnych sytuacjach przeciwko nam, jak to jest źle. Po prostu jak reagujecie to będziecie pamiętać i o to mi chodzi :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jak to wychodzi, ze w prawie wszystkich sytuacjach z sedziami widzisz co innego jiz reszta forum? Faul, brak faulu, teraz łokiec dla odmiany.

2 polubienia

Wy powinniscie isc na zawodowych sędziow, co jeden to lepszy. Ogolnie najlepszy dzisiaj na boisku jest ten czorny Francesco Toti, ciezko bedzie mialo Wolves z taki asami na obronie w walce o utrzymanie.

1 polubienie

Dobrze, że ściągnął Konate bo przy Oliverze już by wyłapał czerwo.

Wytłumaczy mi ktoś dlaczego gramy tak fatalnie odkąd strzeliliśmy na 2:0?

2 polubienia

Czemu nie było varu przy tym nieuznanym golu?

Bo był z pol metra minimum spalony…

Gdzie tu był półmetrowy spalony?

Z tej perspektywy wydawało się, że zawodnik bliżej Joty złamał linię i dziwne mi było, że nikt na VAR tego nie sprawdzał.

Liczy się od barku Mo. W każdym razie ewidentnie wysunięty, czy to 40, czy 70 cm ciężko ocenić :sweat_smile:

Ależ Jota próbował dziwnie to naciągnąć xD

Mógł chyba sam spokojnie kończyć.

Jota kompromitacja. Padolino totalne.

To już 2-1 dla Agbadou, ale dawno nie widziałem dwóch takich kloców w jednej drużynie.
Dobra mają remis, po jednej zawalonej

W sumie niepierwsze takie padolino, raz podobne mu gwizdnęli. Pamiętacie :sweat_smile:?

Nie żebym się czepiał, ale może nauczysz się edytować swoje posty?? No kurde tu aż prosiło się abyś odpowiedział to w poscie wyżej, a nie 50 postów po 1 zdaniu nabijasz…

@Loku64 Nie szukam zaczepki tak jak Ty, ale są sytuacje gdzie spokojnie możesz edytować. Ja nie piszę, o postach które sa w odstępie powiedzmy 15-20min. Ale tutaj? Co minute nowy post do tego samego.

Mógł, ale podejrzewam, że chcą pomóc Mo w zdobyciu korony, to było zbyt naciągne.