17.09.2024 AC Milan - Liverpool

Chłop nawet nie zagrał jednego pełnego meczu w sezonie a tu już wnioski wyciągnięte, kocham to forum xD

8 polubień

Zagrał trochę w pre-sezonie, plus to jak wyglądał w sobotę (trochę minut dostał) mówi wystarczająco. Sam fakt, że nie gra w podstawowej 11 choć Jota wybitny nie jest coś znaczy.

1 polubienie

Nie wykupiłem jeszcze LM w Canal+ bo zapomniałem całkowicie o tym. Macie jakąś stronkę by obejrzeć meczyk dzisieszy ?

1 polubienie

Ja myślałem że jak mam Canal+Sport to sobie wszystko obejrzę xd

A to piłkarz musi zagrać pełny mecz, żeby móc wyciągać jakiekolwiek wnioski? Zrozumiałbym argument, gduby nie zagrał ani jednego pełnego meczu dla klubu.

Również obawiam się tego, że wystawienie Nuneza na środku ataku byłoby ryzykowne (czytaj: bezproduktywne). Pewnie wynika to z faktu, że przez te ogony, które zagrał w każdym z ostatnich 3 meczów PL jestem coraz mniej do niego przekonany.

Gakpo swego czasu miewał naprawdę dobre mecze na tej pozycji, do tego potrafi lepiej operować piłką, więc jeśli nie Jota to właśnie on mógłby być drugim wyborem. Z tym, że wówczas Slot postawiłby się w sytuacji, w której nie miałby zmiennika dla Díaza grającego na lewym skrzydle, więc pewnie raczej nie zobaczymy Gakpo na szpicy.

Będzie Jota albo Nunez - przy czym ten pierwszy zdecydowanie lepiej wpasowuje się w rolę jokera-zmiennika, co niejednokrotnie udowadniał.

A patrzcie kogo wasz ulubiony kolega spotkał :stuck_out_tongue_winking_eye:

Federico Chiesa, mówi to coś koledze? Po za tym Jota też może grać na lewej, jeśli nie wystąpi na 9.

Nunez został skreślony już w październiku czy o ki chooj chodzi?

Może Slotowi nie pasuje napastnik tego typu i tyle. Początek sezonu zobaczymy co dalej. Jak na Wisienki nie wyjdzie w pierszym składzie, to już będzie dziwne.

Lubię go, ale jak Slot nie ma go w planach to dlaczego go nie sprzedaliśmy w lato?

Przecież on teraz zachodzi w głowę dlaczego Jota po słabym występie znowu gra od 1 min.

Zobaczył jak mu piłka odskakuje na treningach i sobie odpuścił. To tylko z korzyścią dla zespołu, chociaż Jota jest za słaby jak na zawodnika podstawowej 11.

1 polubienie

Możesz mi przypomnieć które mecze ? Bez napinki, bo ja po prostu żadnego nie pamiętam.

Na skrzydle to co innego.

Gapcio zagra dziś jak dla Niederlandów i nam szczeny opadną… tak mi się marzy :blush:

Slot chce zagrać cały sezon jednym składem, a Nunez zakończył właśnie karierę w Liverpoolu.

Milan ma więcej Anglików w 1szym składzie niż my. Nice :slight_smile: No to na nich.

A ja myślę, że Jota i Gakpo zagrają dziś dobre mecze. Jota sprawiał dobre wrażenie z Ipswich i Brentford. Ostatnio zagrał słabo, ale jeden słaby występ to jeszcze nie koniec świata, Salah był jeszcze gorszy, a nikt nie mówi, że powinien usiąść na ławce.

@theshowmustgoon

Bo Salah nie ma zmiennika. (Wiem Chiesa, na niego przyjdzie czas, oby)

Mam nadzieję że Leao ma wygodne buty, bo na lewej stronie ma autostradę

1 polubienie

Gdzie mozna obejrzec mecz online?

Myślę że plan jest taki że jota gra dizs a nunez w lidze.
Nie oszukujemy się diogo nie prezentuje się świetnie. Nawet jak nunez też to pasowałoby mu dać chociaż szansę w trakcie sezonu aby go spylic. Sądzę że po prostu ursus dziś dorastanie z 30 minut a w weekend zagra w lidze. Boje się też o środek pola, skoro żaden z naszych rezerwowych praktycznie na nich nie naciska to o czymś świadczy. No i jarrel też mógł dzis dostać szansę, ale widać że na początku slot chce sobie zbudować pewien trzon