Po 15 minucie zaczelismy fajnie grac, gdyby nie pech i pudło Joty to na luzie prowadzenie 1:3
Oby szybko wszedł Darwin za Jote i byle utrzymać wynik i nie zwolnić tempa
Po 15 minucie zaczelismy fajnie grac, gdyby nie pech i pudło Joty to na luzie prowadzenie 1:3
Oby szybko wszedł Darwin za Jote i byle utrzymać wynik i nie zwolnić tempa
Z perspektywy telewizora też wygląda bardzo dobrze. Fizycznie jest świetnie przygotowany. Brakowało szczęścia, ale może coś jeszcze wciśnie.
Od początku drugiej połowy dobrze 10-15 min na nich siąść i spróbować zamknąć mecz. Później Mo, Mac, Szobo itp zjazd do bazy, żeby ich nie zajechać już od początku sezonu.
Przy pierwszej poprzeczce był na spalonym
Szybko straciliśmy gola, kilka nekrologów można było przeczytać, ale przedwcześnie. Nie załamaliśmy się i gramy po prostu lepiej.
Powinniśmy strzelić coś z otwartej gry, ale cieszy, że dominujemy w powietrzu i wygrywamy po dobrych sfg.
125€. Chiesa dziś debiutuje, na rozgrzewce najaktywniejszy
Początek byliśmy osrani jak pisałem widać że na stojąco graliśmy. Jednak po stracie bramki Milan zwolnił, a my nabraliśmy odwagi. Tu wszyscy wkurzeni dookoła
Jota… Ja Cię błagam - 2 setka zmarnowana.
Dobra wpuszczaj Darwina Slot, gorzej niż Jota w tym meczu nie będzie XD
Gakpo gra tak jakby mu ktoś odpiął plecak. Rewela. Szybki silny i z mocnym strzałem. Jota słabiutko. Szobo jeszcze gorzej. Dajcie jonesa niech łapie minuty, gorzej niż Węgier wyglądać nie będzie.
Strzał Tsimikasa powinien trafić do najlepszych akcji Ekstraklasy.
Jakby się ktoś zastanawiał jak wygląda definicja “słabsza noga służy do wsiadania do tramwaju”, to strzał Tsimikasa jest idealnym rozwinięciem.
Ja tego nie czaje…jak można być profesjonalista,grać w piłkę dajmy od 10 roku życia i nie umieć uderzyć słabsza nogą
Są tu experci od włoskiej ligi ? Czy ten calabria to taki pet? Bo Cody dziś mija go jak chce w każdą stronę.
Ostatnio często oglądam serie a i bardziej grają tym calabrią ,żeby nie było ze milan nie ma w składzie włocha niż ,ze faktycznie jest dobry. Można powiedziec ,że to taki tsimikas tylko ma lepszą ocene w fifie.
On ma zolta to boi sie wsadzic nogi
Tsimikas próbuje pobić rekord ile mogą wytrzymać kibice słabej gry?
Jednak ta mocniejsza noga u Tsimikasa, to też tylko po to, żeby się nie wywalić na chodniku.
Powiem tak- gra gorzej niż Robertson pod kątem wykończenia, a wydawało mi się to nierealne.
Ale Ryanek klasa. Holender jest przepiękny.
Pomyślcie co czuje Milan, przegrywają 1:3 a na boisko wchodzi Nunez.
Co za cudo w wykonaniu ryana gakpo też rewela