17.09.2024 AC Milan - Liverpool

Po 15 minucie zaczelismy fajnie grac, gdyby nie pech i pudło Joty to na luzie prowadzenie 1:3

Oby szybko wszedł Darwin za Jote i byle utrzymać wynik i nie zwolnić tempa

Z perspektywy telewizora też wygląda bardzo dobrze. Fizycznie jest świetnie przygotowany. Brakowało szczęścia, ale może coś jeszcze wciśnie.

Od początku drugiej połowy dobrze 10-15 min na nich siąść i spróbować zamknąć mecz. Później Mo, Mac, Szobo itp zjazd do bazy, żeby ich nie zajechać już od początku sezonu.

1 polubienie

Przy pierwszej poprzeczce był na spalonym :wink:

Szybko straciliśmy gola, kilka nekrologów można było przeczytać, ale przedwcześnie. Nie załamaliśmy się i gramy po prostu lepiej.

Powinniśmy strzelić coś z otwartej gry, ale cieszy, że dominujemy w powietrzu i wygrywamy po dobrych sfg.

1 polubienie

125€. Chiesa dziś debiutuje, na rozgrzewce najaktywniejszy

4 polubienia

Początek byliśmy osrani jak pisałem widać że na stojąco graliśmy. Jednak po stracie bramki Milan zwolnił, a my nabraliśmy odwagi. Tu wszyscy wkurzeni dookoła :upside_down_face:

Jota… Ja Cię błagam - 2 setka zmarnowana.

Dobra wpuszczaj Darwina Slot, gorzej niż Jota w tym meczu nie będzie XD

Gakpo gra tak jakby mu ktoś odpiął plecak. Rewela. Szybki silny i z mocnym strzałem. Jota słabiutko. Szobo jeszcze gorzej. Dajcie jonesa niech łapie minuty, gorzej niż Węgier wyglądać nie będzie.

3 polubienia

Strzał Tsimikasa powinien trafić do najlepszych akcji Ekstraklasy.

4 polubienia

Jakby się ktoś zastanawiał jak wygląda definicja “słabsza noga służy do wsiadania do tramwaju”, to strzał Tsimikasa jest idealnym rozwinięciem.

4 polubienia

Ja tego nie czaje…jak można być profesjonalista,grać w piłkę dajmy od 10 roku życia i nie umieć uderzyć słabsza nogą :face_with_raised_eyebrow:

3 polubienia

Są tu experci od włoskiej ligi ? Czy ten calabria to taki pet? Bo Cody dziś mija go jak chce w każdą stronę.

1 polubienie

Ostatnio często oglądam serie a i bardziej grają tym calabrią ,żeby nie było ze milan nie ma w składzie włocha niż ,ze faktycznie jest dobry. Można powiedziec ,że to taki tsimikas tylko ma lepszą ocene w fifie.

On ma zolta to boi sie wsadzic nogi

Tsimikas próbuje pobić rekord ile mogą wytrzymać kibice słabej gry?

2 polubienia

Jednak ta mocniejsza noga u Tsimikasa, to też tylko po to, żeby się nie wywalić na chodniku.

1 polubienie

Powiem tak- gra gorzej niż Robertson pod kątem wykończenia, a wydawało mi się to nierealne.

Ale Ryanek klasa. Holender jest przepiękny.

2 polubienia

Pomyślcie co czuje Milan, przegrywają 1:3 a na boisko wchodzi Nunez.

Co za cudo w wykonaniu ryana :heart::heart::heart: gakpo też rewela

1 polubienie