17.09.2025 Liverpool FC - Atletico Madrid

Znowu Indykalia uprzedził

W początkowej fazie LM mecze są meczami o nic? Dodatkowo za wygranie meczu w LM dostaje się konkretną kase, więc nie wiem czy tak o nic… Rotacji spodziewam się za tydzień w meczu o puchar ligi. Teraz trzeba nabijać punkty…

9 polubień

Tak, o nic. Możesz wygrać 3 mecze, żeby załapać się do 24.

Zresztą tutaj chodzi o sam fakt tego, że taki Konate ledwo wyleczył drobny uraz. Wirtz też zaczął łapać jakieś skurcze w meczu z Arsenalem.

Po to są ci rezerwowi, żeby pojedynczo rotować nimi, bez wydatnej starty jakości w pierwszej 11.

Co daje taka rotacja później kiedy masz już zajechany cały skład.

1 polubienie

Wow, niespodziewałem się Isaka już dzisiaj. Mam nadzieję, że rzeźnicy nam go nie połamią.

Pozdrawiam szacowne forum z Anfield :flexed_biceps::flexed_biceps:Debiut Isaka let’s go!!:flexed_biceps::fire:

37 polubień

Też uważam że to mecz o nic, lepiej wypunktować słabych, a ogarnąć się teraz na krajową ligę

1 polubienie

Ma ktoś streama? #znaki #znaki

Skład sprawia wielką przyjemność :blush:

Tylko 3 punkty

Come on LFC :red_circle::flexed_biceps:

Bardzo nie podobają mi się gwizdy podczas hymnu ligi mistrzów. Tyle człowiek chce wygrać te rozgrywki, a kibice w ten sposób reagują.

Nie wiem kiedy ostatni raz widziałem taką plejadę gwiazd w wyjściowym składzie jakiejkolwiek drużyny

1 polubienie

Proboj vipleague.pm xxxzz

Pogonić ten antyfutbol w wykonaniu Atletico i Simone! :flexed_biceps:

Sezon trwa miesiąc. Narazie łapie się rytm a ty byś już rotował. Oni mają jeszcze z mało w w nogach na rotację.

1 polubienie

Co tu się dzieje! Brawo Mo Salah

1 polubienie

Jaki ten Salah jest słaby :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::laughing::laughing::laughing::laughing:

6 polubień

Ten nasz fart jest aż nieprzyzwoity xd

No forumowi mędrcy nie zawodzą :winking_face_with_tongue:

1 polubienie

To sprzedajemy tego Salaha czy nie?

Król jest tylko jeden :heart:

2 polubienia

No i pięknie! Jechać z nimi!Mo nabuzowany

2 polubienia