Jakiś czas temu podawałem tu statystykę mówiącą, że Salah odpowiada za prawie 70% goli zespołu licząc jego bramki i asysty.
Salah stracił formę i nie ma ataku. Proste.
Jakiś czas temu podawałem tu statystykę mówiącą, że Salah odpowiada za prawie 70% goli zespołu licząc jego bramki i asysty.
Salah stracił formę i nie ma ataku. Proste.
Trent kiwa jako tako
Tak gnieciemy, że gdyby nie wylewy Mbuemo to byśmy już z 2:0 w dupę dostawali XD
Nie wylewy tylko dobra asekuracja w obronie.
W Nunezie nadzieja?
Ale bym chciał, żeby Thomas Frank przejął Manchester United i ustawił ich tak, żeby grali w jedenastu we własnym polu karnym. Cudowny taktyk.
Chłopaki i dziewczyny ja bym trafił ta główka w bramkę
Dobra klasyczny styczeń wypadamy z gry elo … brak KLASOWYCH zmieników robi swoje , nie ma salaha nie ma grania …
Niestety nie wygrają dziś, klątwa @Hanys została rzucona
Ale gniecenie, strach pomyśleć co by było jakbyśmy jeszcze strzelali bramki
Spokojnie mamy jeszcze Fryderyka Kościelnego na ławce
Fryderyk Kościelny, podoba mi sie xD
Bez roznicy, Arsenal i tak dzis w leb/remis wiec luz.
Generalnie to nie ma żadnej tragedii w tym, że straciliśmy punkty z NF albo jeżeli dzisiaj stracimy z Brentford - czasem trzeba wkalkulować takie trudne mecze w bilans.
Problemem jest to, że po katastrofalnych występach Robbo - straciliśmy te punkty chociażby z Fulham czy United :v
A straciliśmy je, bo gra tam gość, który nie powinien być starterem co najmniej od półtora roku.
Znowuż Jota wiecznie połamany, Nunez w katastrofalnej formie i nie strzelamy w meczach gdzie mimo wszystko mamy jakąś przewagę.
Spokojnie jeszcze ze 3 brameczki wejdą i odjeżdżamy mocno punktami
Myślę że ten mecz świetnie pokazuje nam nasze braki i to, że nasza kadra wcale nie jest kompletna i przede wszystkim świeża
Jak przed rokiem z United na Anfield. Ze 30 strzałów, xG ze 4 i 0-0.
Dla Fsg jest git ważne że w 4 będziemy przyjdzie grek pewnie jakiś LO z promocji i YNWA
Mmm już się nie mogę doczekać artykułów po tym spotkaniu.
“Poprawa skuteczności ważniejsza niż transfery”
“James Carragher na temat Salaha: Powinien skupić się na grze…”
“Elon Musk to kapitalsta, a Herny to socjalista.”
“Ukryty potencjał Szoboszlaia”
Już tu byli tacy co pisali, że łysy to taktyczny geniusz. Juz mu sie w polowie sezonu schematy skonczyly.
Proszę pana mój telewizor nie działa
Wszystko z pana telewizorem poprawnie
To dlaczego nie widzę na ekranie Federico Chiesy
Tragedii nie ma, po prostu co najwyżej nie wygramy ligi jeszcze z Ipswich na Anfield remis też nie będzie tragedia