18.01.2025 Brentford vs Liverpool

Jakiś czas temu podawałem tu statystykę mówiącą, że Salah odpowiada za prawie 70% goli zespołu licząc jego bramki i asysty.

Salah stracił formę i nie ma ataku. Proste.

1 polubienie

Trent kiwa jako tako :sob:

Tak gnieciemy, że gdyby nie wylewy Mbuemo to byśmy już z 2:0 w dupę dostawali XD

1 polubienie

Nie wylewy tylko dobra asekuracja w obronie.
W Nunezie nadzieja?

Ale bym chciał, żeby Thomas Frank przejął Manchester United i ustawił ich tak, żeby grali w jedenastu we własnym polu karnym. Cudowny taktyk.

Chłopaki i dziewczyny ja bym trafił ta główka w bramkę :person_shrugging::person_gesturing_ok:

Dobra klasyczny styczeń wypadamy z gry elo … brak KLASOWYCH zmieników robi swoje , nie ma salaha nie ma grania …

1 polubienie

Niestety nie wygrają dziś, klątwa @Hanys została rzucona

Ale gniecenie, strach pomyśleć co by było jakbyśmy jeszcze strzelali bramki

1 polubienie

Spokojnie mamy jeszcze Fryderyka Kościelnego na ławce

2 polubienia

Fryderyk Kościelny, podoba mi sie xD
Bez roznicy, Arsenal i tak dzis w leb/remis wiec luz.

3 polubienia

Generalnie to nie ma żadnej tragedii w tym, że straciliśmy punkty z NF albo jeżeli dzisiaj stracimy z Brentford - czasem trzeba wkalkulować takie trudne mecze w bilans.
Problemem jest to, że po katastrofalnych występach Robbo - straciliśmy te punkty chociażby z Fulham czy United :v

A straciliśmy je, bo gra tam gość, który nie powinien być starterem co najmniej od półtora roku.

Znowuż Jota wiecznie połamany, Nunez w katastrofalnej formie i nie strzelamy w meczach gdzie mimo wszystko mamy jakąś przewagę.

1 polubienie

Spokojnie jeszcze ze 3 brameczki wejdą i odjeżdżamy mocno punktami

Myślę że ten mecz świetnie pokazuje nam nasze braki i to, że nasza kadra wcale nie jest kompletna i przede wszystkim świeża

1 polubienie

Jak przed rokiem z United na Anfield. Ze 30 strzałów, xG ze 4 i 0-0.

Dla Fsg jest git ważne że w 4 będziemy przyjdzie grek pewnie jakiś LO z promocji i YNWA

Mmm już się nie mogę doczekać artykułów po tym spotkaniu.
“Poprawa skuteczności ważniejsza niż transfery”
“James Carragher na temat Salaha: Powinien skupić się na grze…”
“Elon Musk to kapitalsta, a Herny to socjalista.”
“Ukryty potencjał Szoboszlaia”

6 polubień

Już tu byli tacy co pisali, że łysy to taktyczny geniusz. Juz mu sie w polowie sezonu schematy skonczyly.

Proszę pana mój telewizor nie działa
Wszystko z pana telewizorem poprawnie
To dlaczego nie widzę na ekranie Federico Chiesy

2 polubienia

Tragedii nie ma, po prostu co najwyżej nie wygramy ligi :upside_down_face::upside_down_face: jeszcze z Ipswich na Anfield remis też nie będzie tragedia