18.03.2026 Liverpool FC - Galatasaray

Ci z galaty to jacyś pacjenci geriatrii?

1 polubienie

Wgl oni są tak niezgrani, że to jest szok.

Ekitike nie startuje do 3 prostopadłych piłek, Wirtz nie podaje na sam na sam Salahowi. Pimpong gra 2 piłki do środka w sektor gdzie nikogo nie ma XD

To będzie paskudny mecz, do czasu kiedy strzelimy będziemy się bardzo męczyć.

Panie sędzio, zabili mnie, jak nie będzie za to czerwonej kartki, karnego i walkowera, to poleżę jeszcze 15 minut

2 polubienia

Przed chwilą byłem zły widząc ten korytarz, ale teraz mnie uspokoiłeś i zupełnie zrozumiała decyzja Wirtza.

Ale nawet jak strzelimy to będzie to samo, oni raczej celują w karne ewentualnie jakiegoś farfocla z kontry

Za Kloppa już byłoby 3:0

1 polubienie

Ale nie ma Jorgusia i nie będzie, więc delektuj się Slotball :partying_face::heart:

Czy salah gra z Turkami czy i co chodzi?

Jak oni jakoś przejdą Galatę, to PSG ich rozpie.doli.

Jak trwoga to do Szobo!

2 polubienia

Szobo! Dajcie mu opaskę bo jedyny nosi jaja w tym klubie

1 polubienie

Ten mecz nie ma sensu, paliwo drogie i po co lecieć do Paryża

Niesamowity jest Szobo. To jaki sezon chłop gra to jest koncert. Jedyny, który nie schodzi z pewnego poziomu.

2 polubienia

Szobo goat !!! Jazda z kebabami!!!

1 polubienie

Szobo w tym sezonie jest genialny, co jak co ale to nasz najlepszy zawodnik w tym sezonie! Brawo Dominik!

Wstyd mi za takich kibiców jak ci którzy piszą że nie mamy po co jechać do PSG!!!

To Liverpool i tu nie ma niemożliwego, wstyd jest bać się jakiś pastuchów z Paryża

5 polubień

Dajcie mu 300k/week i kapitana po sezonie, a Real niech się pierdoli.

1 polubienie

Slot wieczorem: Gakpo kocham cię, ale przed snem pomódlmy się o gola szobo

1 polubienie

Konate się na coś przydał jak Ramos w finale z nami xd wziął i wyłączył Osimhena xd

1 polubienie