18.04.2024 Atalanta - Liverpool

powiedzcie mi jak to sie dzieje, że my mamy milion podan miedzy obroncami, tracimy czas ,potem i tak gramy lage do przodu. Za chwile za to przeciwnik wykonyje 3-5 podan i jest w naszym polu karnym z miejscem na strzał. I tak jest w co drugim meczu

3 polubienia

krew mnie zalewa jak widzę tę naszą niechlujność w porównaniu do wczorajszego meczu City - Real to jest przepaść

1 polubienie

No tak bezpłciowego i bezjajecznego LFC to dawno nie widziałem. Zero ambicji.

2 polubienia

Awans i tak przegraliśmy w pierwszym meczu. Niestety nie widać żeby był jakikolwiek plan B.

Za drugą połowę natomiast należy się solidna zjeba. Zmiany w 67 też spóźnione.

Oni już odpuścili, w PL to samo, City pomimo tylu tytułów w ostatnich latach prze naprzód i się nie zatrzymuje, a naszym brakuje widocznie ambicji

Brak srodka. Poza Makiem my nie mamy w calej druzynie jednego zawodnika do pomocy lapiacego sie obecnie do top 10 EPL, bez zartow.

1 polubienie

przeciez my mielismy 83min na strzelenie 2 bramek. to chyba wystarczająco czasu, tylko, że w drugiej polowie nie oddajemy nawet strzałów

no ale miesiąc temu jakos nie mielismy takich problemów

1 polubienie

Żenujący mecz a Jones jest jego twarzą, gdy drużyna ma dołek, to brutalnie widać kto umiejętnosciami nie dojeżdza do reszty.

To my gonimy, bo nie widać?

Ale my jesteśmy dziadami serio XD tu nawet żadnego zaangażowania w strzelenie bramek nie ma

1 polubienie

Kpina z kibiców. Zero agresji, zero rozegrania, zero strzałów, zero sytuacji. Przyjechali po nic. Fatalny występ prawie całego zespołu, bo jednak niektórzy coś grali. Ale to może 2-3 piłkarzy. Dziady część 5. Nie zasługujemy na grę w dalszej fazie. Tak paskudnego meczu nie widziałem nigdy. To jest gra na zwolnienie trenera ? Przecież on sam odchodzi i się pogubił w tym meczu.

3 polubienia

W Guantanamo puszczać będą ten mecz :stuck_out_tongue:

Brakuje tylko, żeby rozwalił staw skokowy Alexis, który jako jedyny gra cokolwiek w środku boiska. Tak do pełni szczęścia i harmonii obrazu.

Poza Makiem tylko Szobo może aspirować do top 50 i to ten z początku sezonu

Klopp przyzwyczaja nas do grania trzema obrońcami do przyjścia Amorima

Mamy genialnego trenera, jest tez kilku innych swietnych pilkarzy robiacych roznice, ktorzy maskowali te problemy. Poza tym nawet przecietniak bedacy w dobrej formie da rade w taktyce Kloppa. Natomiast to co odroznia najlepszych od dobrych to to, ze ci pierwsi potrafia grac swietnie latami - KdB, Gerrard, Gundo, Modric itd. To goscie grający albo na turbo wysokim poziomie albo na bardzo wysokim latami. Taki Jones tez pogra podobnie jak oni, ale co najwyzej przez krotki moment w swojej karierze.

To jest cos na co ludzie czesto nie zwracaja uwagi. :wink: A ta powtarzalnosc jest wlasnie kluczowa.

Fulham już zacierają ręce na niedzielę. Dramat.

1 polubienie

1 polubienie

Niestety kompromitujący występ “drużyny”, według mnie nawet bardziej niż ten na Anfield pomimo wyniku. Gramy jak reprezentacja Polski za Michniewicza, Szczęsnym jest Alisson a Lewandowskim Nunez czy inny Gakpo. Bezjajeczna wypalona grupa przecietnych piłkarzy z wypalonym przechodzącym na przynajmniej rok przerwy trenerem. Tak to można opisać niestety. Ze szczytu w totalną przeciętność.

My oczywiście z prawej.