Curtis kółeczko jak Zizou I chyba zaraz będzie zjazd do bazy z urazem
Nie wiem, czy powinno być czerwo, ale powinni to chociaż na VARze obejrzeć. Gdybyśmy my tak zrobili, na bank by oglądali.
A tak poza tym to wyglądamy dziwnie.
Sędzia dał szybką żółtą chyba, żeby przypadkiem nie dać pretekstu do zbyt dokładnego oglądania
Jezu, czemu Robbo nie może spojrzeć dokładnie i zagrać po ziemi, tylko zawsze podnosi piłkę - nawet w sytuacji kiedy ma czas i miejsce na dogranie lepszej piłki.
Zawsze na pałę i z całej siły.
W ataku AV były gracz United i Realu. To się nie może udać.
Ładnie nam kontrę wyprowadził Garcia. W sumie może będziemy mieli wakat na prawej obronie
Dzięki Bogu, że w tej sytuacji znalazł się Jota a nie Nunez xD
Nunez też by podał przecież.
Jezu Chryste… z jakiego gówna my tracimy gole- jak z Evertonem.
Jeszcze po koźle….
No bronienie sfg w ostatnim czasie to trochę parodia.
Źle się to zestarzało xDDDD
Jezu Chryste… Jota?? Co to niby miało być.
Najgorsze w tym wszystkim, że przeciwnicy nie stwarzają jakiś klarownych sytuacji przeciwko nam, tylko nawet jak mają przewagę to są takie pół-szanse, a i tak z tego zdobywają gola.
SFG to ogolnie u nas patola w tym sezonie. I z przodu i z tyłu.
Jota is the new Nunez…
Ehh szkoda tej straconej bramki bo aston tak naprawdę nic okazji nie miała… Co mecz to stracona bramka. Arsenal za to cisnie na 0 z tyłu a z przodu coś wpadnie… Brakuje nam tej defensywy no.
No to chyba nam grunt powoli ucieka z drogi po tytuł…
Z city będzie dobicie, a na deser Newcastle gdzie z zachwiani będziemy i też mogą nas odjechać… Jeszcze druga połowa dziś, ale jak mamy wygrać skoro mieliśmy 1-0 i daliśmy sobie wbić 2 bramki?? Jak nie united to everton… Jeszcze ci kibice śpiewający na stadionie evertonu, że wygraliśmy lige na goodison… Beka na maksa będzie.
Słabizna. Jesienią miałem wrażenie, że mogli przenosić góry, a od kilku meczy zwyczajnie męczą bułę. Nie widzę tu drużyny na mistrza BPL, a w LM wyjaśni nas pierwsza z brzegu konkretna ekipa.
Graven po tym jak go tutaj zaczęto określać najlepszym DMF na świecie ustabilizował formę na taką pomiędzy fatalną, a żadna😅
Frajerstwo, czyste frajersrwo
Chuja bedzie nie mistrzostwo
Tak, jesteśmy dziadami
To jest tak niesamowicie karkołomne, że próbujesz w każdym meczu go skrytykować, żeby wyszło jednak na twoje.
No niestety ale obecną formą to nie zasługujemy na tego mistrza - gramy strasznie. Jak się nie obudzimy po przerwie, to Arsenal widząc naszą dzisiejszą przegraną dostanie taki wiatr w żagle że my nie uniesiemy tego.
Człowieku broniłem go nawet w jakimś meczu i to niedawno całkiem co pokrywał PO. Mieliście potem na głównej artykuł o tym, a ja to w trakcie meczu pisałem Trudno, żeby go chwalić jak gra taka padake.
Zdecydowanie najgorszy dziś w środku. Parę strat i zero praktycznie w odbiorze. Gościu nie gra. Endo w ostatnim wejściu zrobił więcej niż Graven przez 3 spotkania.