Bał się chyba, że go przelobuje.
Anyway niesamowite jest to jaki pressing nam zakładają.
Bał się chyba, że go przelobuje.
Anyway niesamowite jest to jaki pressing nam zakładają.
Tak beznamiętnych derbów to ja nie pamiętam. Czemuż oni nas katują tym Slotem nadal.
Zero emocji. Wyraźnie pilnujemy remisu.
Ale poziom tej ligi spadł… Wczoraj oglądałem smerfy z diabłami i tam też nie dało się oglądać.
Chaos i zniszczenie. Co tam się dzieje to głowa mała. Jak dowieziemy remis będzie sukces.
My to chyba jestesmy zadowoleni z tego remisu patrzac jak gramy cala polowe
dawaj kieze to chociaz ktos u nas zaangazowany bedzie
Zobaczycie co będzie robił Konate jak już nie będzie obok VVD, gość jest do sprzedania
Dokladnie dlatego bijące o utrzymanie się 2 rok z rzędu Nottingham Forest jest w półfinale europejskich rozgrywek tak samo jak średniak crystal palace pokonuje sobie Porto na luziku.
Po prostu zmienił się styl. Stał się strasznie fizyczny i siłowy. Zadna ekipa nie potrafi sobie miejsca na rozgrywanie zostawić.
Widać to po wirtzie dla którego wszystko jest za szybko
Najgorsze jest poczucie tego że tu się po prostu nie może wydarzyć nic dobrego, jedyne co to jakaś fartowna akcja czy jakiś indywidualny popis, gramy tak jakbyśmy się topili i walczyli o każdy oddech… co dopiero myśleć o pływaniu.
Nie możemy wyjść z obrony, bo Everton tak skutecznie zakłada pressing. Możemy sobie podawać pomiędzy obrońcami i to też nie zawsze i ewentualnie zlagować do przodu i tyle.
Nikt nie ma sił ani ochoty wyjść po piłkę.
A co Chiesa zrobi skoro my prawie nie wychodzimy ze swojej połowy i nawet niespecjalnie próbujemy atakować, chyba remis Slotowi pasuje.
McAlister jak zignorował Slota ![]()
Wiesz co bardziej martwi? Że jemu to nie pasuje, ale nie umie tego zmienić
Przybliża go do utrzymania posady, nie ma się mu co dziwić
Jak Graven strzela to lepiej oddać od razu piłkę bramkarzowi, to samo Robertson
Jones gra z muchami w nosie nie wraca ale nie dostaje zmiany …
Bez przesady, akurat Graven potrafi uderzyć
Tego nie da się oglądać
Jesteśmy ciency jak siki pająka. Ciężko się to ogląda, ale obiecałem sobie, że dotrwam do końca sezonu
No i wieksOsc jego bramek to spoza pola karnego