Nie no kur*a mac ja wszystko mogę zrozumieć ale szansa na wkręcenie tego w ten sposób była 0 a Isak na czysto sobie stał wystarczyło podać. Jak my wygrać mamy jak takich sytuacji nie możemy wykorzystać.
Pojawiła się energia na boisku
Salah kontrakt już ma grać nie musi . A włoski ogier może wejdzie na 5 minut xD
Nie musi być cienki, po prostu Slocik ma swoich ulubieńców. Chiesa aż się gotuje by wejść za Salaha, ale dostanie szanse na ostatnie 5 minut. Treningi, forma nie mają znaczenia, tylko nazwisko i zapisy w kontrakcie.
genialne podane Jonesa xd super zmiana, a Salah dalej na boisku
Ten Jones to może nie ma jakoś często piłki przy nodze ale za to jak już ma, to spierdoli.
60 kilka minut z umierającym Maciem, żeby ostatecznie zostać ze środkiem Jones i Wirtz.
Żal dupe ściska jak się to ogląda.
Jak można Szobo przesunąć na prawą stronę. Graven schodzi i jeszcze wegier idzie na prawą obronę. To jest nie do wyrobienia. Dwóch najlepszych zawodników. Wirt nie potrafi bronić jedt jak dziecko we mgle
Z jakim środkiem kolego? Przecież my gramy od kosza do kosza. Przecież to żadna taktyka wpuścić wszystkich ofensywnych graczy
Salah świetne spotkanie więc zostaje na boisku, proste
Jest nasz włoski ogier
Haha, schodzi Isak a zostaje Salah. Genialne. Kto by pomyślał, że będę się cieszył że Salah wyjedzie na PNA
Kolejne tragiczne spotkanie Isaka…
Najgorzej, że United jest słabe. Niczego ciekawego również nie pokazują, tylko nasi paralitycy grają jak ofermy. A Slot zagubiony gorzej niż Klopp w swoich dołkach formy
Ta moja niechęć do holenderskich trenerów i ludzi tylko się jakoś pogłębia. Mam nadzieję, że trzymanie Salaha na boisku będzie pierwszą cegiełką do wywalenia Slota, bo kryzys kryzysem, ale my nie mamy jakiekolwiek pomysłu na grę, każdy się męczy. Przychodzą gwiazdy i się męczą a FSG na to nie pozwoli by 500 mln biegało po boisku i nie wiedziało co się dzieje.
Zgodnie z przewidywaniami… 90 minut dla Salaha i Gakpo…
Ciekawe czy Slotowi wyrosną w koncu jaja do posadzenia Salaha po kolejnym załosnym meczu ?
Pięknie nasi strzelają xd
Jones wszystko czego tylko dotknie to zamienia w gówno.