19.10.2025 Liverpool FC - Man United

Skład osobiście całkowicie mi się nie podoba, ale mam nadzieję, że chłopaki dadzą radę i moje obawy nie będę miały żadnego przelożenia na mecz.

Zapiszcie sobie ten komentarz. W 45 minucie kiedy będzie wynik w dupę to łysy zmieni Bradleya, wpuści Wirtza i przesunie Szobo na PO. Jakoś w 60 minucie wejdzie Ekitike za beznadziejnego Gakpo. Salah będzie kopał się po czole do 90 minuty. Tak w 80 minucie wejdzie Chiesa za Isaka. Mecz oczywiście roztrzygnie się w końcówce

6 polubień

Najbardziej ciekawi mnie dyspozycja Isaka, jeśli znów będzie kopał się po czole, to możemy mieć spory problem z stwarzaniem zagrożenia.

Aczkolwiek mam dziwne przeczucie, że to może być „ten mecz”

1 polubienie

Środek pola jak w mistrzowskim sezonie, ciekawe czy Mac dotrzyma kroku kolegom.

PS. Teksty typu “róbcie screeny, zapiszcie komentarz” … czy one podnoszą wam jakąś ocenę, szukacie poklasku, leczycie kompleksy ? :thinking::person_shrugging:

1 polubienie

Dlaczego Bradley gra a Frimpong ława?

Bo Cody Gakpo.

Najlepsze, że dzisiejszy mecz w żadnym stopniu nie pokaże w jakiej dyspozycji jest drużyna. Na Anfield nawet jak biegał Nunez na 9 to jakoś to było. Mecze z Frankfurtem i Brentford będą ciekawsze.

@Kuczq, dokładnie tak to sobie wyobrażam. No, ewentualnie w 80. minucie za Isaka wejdzie Endo (tak, wiem, że nie ma go na ławce), co by nasz Włoch jeszcze lepiej się poczuł :smiley:

Nawet Klopp nie miał aż tylu pupili, którzy grali w pierwszej XI z urzędu, pomimo formy, którą prezentowali. I to mnie najbardziej wnerwia u Arne. Szkoda.

Dać slotowi prime Ronaldo, Neymara i Ronaldinho, a w pierwszym składzie na lewej i tak grałby Gakpo

1 polubienie

Byle do 21 grudnia. Później nasza gra powinna być znacznie lepsza. Wytrzymamy.

Rozkład jazdy znany ! Pozdrawiamy z Anfield tylko zwycięstwo :fire::fire:

14 polubień

Lipny skład , się nasz trener prosi o kłopoty.

Co źle świadczy o naszym trenerze , bo Szobo w pomocy gra jak każdy widzi.

Skład był do przewidzenia, dla mnie jedyną niewiadomą było, czy wyjdziemy tercetem Ryan, Mac, Szobo czy Ryan, Szobo, Wirtz. W ataku Isak, czyli Ekitike wybiegnie od pierwszej minuty w Frankfurcie, bo to będzie dla niego szczególny mecz ze względu na to, że zagra przeciwko swojemu byłemu klubowi.

Nasza ławka wygląda dziś bardzo dobrze.

United mocno barykadują swoją lewą stronę z Shawem i Dalotem na wahadle.

Stawiajcie domy ze Bradley dziś z żółtą kartką, albo i czerwoną.

Dawać tam ostry doping

2 polubienia

Czas się obudzić i wyjaśnić co trzeba. Nie róbcie screnów

No ale czy to coś dziwnego że jak nie idzie to manager szuka rozwiązań ofensywnych? Bo tu kolega to piszę jako mega zarzut, a tymczasem wirtz to najbardziej ofensywny gracz środka pola. A szobo jest najlepszy w ofensywie z naszych “PO”. Z kolei salah gra słabo, ale tylko w tym sezonie dał on asystę w ostatnich dniach z Newcastle (warto podkreślić że równie ważny był tam szobo) i gol z Bournemouth.

Trochę szkoda żeby się naśmiewac z własnego manago

Chyba się trenerowi Liverpoolu znudziła ta robota bo na silę chce zostać zwolniony. Zero zmian w taktyce, dalej beton. Kolejny fatalny występ here we go.

Szybko poszło bardzo azybko

No to gruby początek… nie ma co, nadal w formie Liverpool