Macalistera jest kompletnie zagubiony od niego bym zaczął. Do tego wymian Bradley na friponga. Wirtza niech wejdzie ale na skrzydło do środka nie ma sensu. Bie wien czy typko ja zauważyłem ze nie zbieramy piłek po zagranich głową. Lepiej ustawiają sie do drugich piłek. Skrzydła znów malo kreatywne.
Ange od wczoraj wolny
Do przerwy Konate jest najlepszy na boisku. Uratował nas przed stratą bramki po bezpośrednim wkręceniu z rożnego. Wcześniej mógł mieć asystę przy golu, gdyby Isak dorkęcił strzał na długi słupek. Dodatkowo, przerywa akcje rywali i w porównaniu do VVD jest skałą w defensywie.
VVD natomiast to mam wrażenie myśli, że gra w pomocy. Często musi się wracać do defensywy gdzieś ze środka boiska, kiedy inni są już dużo niżej. A przy golu najpierw skasował Mac Allistera oddając piłkę rywalowi, a później nie przeciął podania na prawe skrzydło dzięki czemu United wyszli z kontrą. Jakby tego było mało to przy tej samej akcji truchtał sobie przy powrocie do obrony - ja pier*olę!
Jak Konate pobiegł przeciąć strzał Mbuemo, to VVD powinien pędzić pod bramkę, aby być gotowym gdyby trzeba było wybić piłkę z linii. Oczywiście on do takich sprintów nie jest przyzwyczajony. Fest kapitan, który wyznacza standardy lenistwa w obronie.
Gonimy wynik, bo do 20 minuty graliśmy bojaźliwie i bez pomysłu. I dopiero strzał w słupek Gakpo gdzieś tchnął w naszych jakąś energię i nadzieję, że może jednak można coś strzelić. Wejścia w mecze mamy katastrofalne, podobnie jak wyprowadzanie piłki od bramki.
Wstyd, żenada kompromitacja … przegrywy nic wiecej arsenal na majstra i elo my do nory .
God save the King
Nawet teraz w studio mówią, że powinni przerwać grę, ale oczywiście wielce obiektywny musi powiedzieć inaczej xd
A on to ponoć zadeklarowany nasz kibic no to nie głupia opcja
Chłopcy, żeby wam się to za szybko nie zestarzało : )
Wkurwiają mnie te miny Van Dijka jak coś wybije i kiwa głową na resztę, a sam jest od dłuższego czasu celebrytą a nie obrońcą.
My za Slota nie mamy jakiegokolwiek stylu, nie mamy jakichkolwiek jaj. W sztabie łysego sami wuefiści bo my tragiczni jesteśmy od początku sezonu .
Przegramy z pośmiewiskiem ligi i ciekaw jestem ile z Ten Haga będzie na konferencji łysego
albo steven gerrard…
Jestem troche zdziwiony tak surowa ocena kerkeza.
Dla mnie dizs najsłabszy maca. Facet gra w środku i on nigdy nie ma pilki. Niestety maca od początku sezonu nie dojeżdża.
Widać że coś więcej i nas nie gra. Isak takie sytuacje strzela z zamkniętymi oczami a tu? Zastanawiam się jak słaby jest frimpong jak taki Bradley gra
Brakuje nam w tym wszystkim tempa. Dlatego nasze akcje nie są groźne bo my prawie nigdy nie przyspieszamy. Każdy jest ustawiony więc ciężej o gole
Zagadką jest dla mnie to, że nadal wystawiamy Maca, który jest bezapelacyjnie najsłabszy i nadal nie doszedł do siebie. Ja rozumiem, że Wirtz irytuje, ale przynajmniej się stara i jest pod grą.
Mac po tych 45 minutach ma 7 celnych podań i 13 kontaktów z piłką i nie ma żadnej interwencji defensywnej.
Powinniśmy dopóki nie ma Maca w formie grać Ryan, Szobo i Wirtz. My tak wyszliśmy raz z Atletico i to był jeden z lepszych naszych meczów.
Czy Slot tego nie rejestruje?
Liverpool w tym sezonie jest jak oglądanie Mietczyńskiego na 0.5x szybkości
Bo tyle się ostatnio mówi wszędzie o znaczeniu jakości bocznych obrońców, którzy mają dogęszczss środek pola, robić przewagę na skrzydle…. a u nas póki co chyba oni najbardziej zawodzą.
Bradley to jest parodia piłkarza.
MAC właśnie podsumował swoją formę przy kontrze.
Gakpo dalej na boisku. Salah pewnie cały mecz zagra
Ale kontra XD Klopp wroc
Wiem że Robertson najlepsze czasy ma za sobą ale zawsze imponował mi w nim charakter walczaka. Przydałoby się teraz coś takiego bo na ten moment większość z nich to celebryci z ładnymi zdjęciami na insta niż piłkarze, którzy kochają to za co zarabiają miliony.
A wlasnie czemu my tym Flanaganem gramy na prawej a nie Frimpongiem, Gomezem albo chociaz sprzataczką szatni?
Można było sobie wyobrazić wiele scenariuszy zmarnowania tej kontry, ale to jednak było coś. Gramy tak, że jak coś da się zrobić najgorzej jak tylko się da, to tak zrobimy.